Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko ih viđamo zajedno

Aleksandar Stanković na premijeru nove HRT-ove serije stigao u društvu lijepe supruge Željke

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/13
25.09.2022.
u 11:18

- Supruga pogleda tu i tamo poneku emisiju kada joj nije dosadan gost, a djeca me još ne gledaju na televiziji, hvala Bogu! - rekao nam je Stanković nedavno koji je zajedno sa suprugom pogledao prvu epizodu nove HRT-ove serije 'Metropolitanci'.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u petak, 23. rujna na ovogodišnjem jubilarnom 15. Weekend media festivalu predstavila je premijerno prvu epizodu nove domaće serije „Metropolitanci” koju ove jeseni gledateljima donosi HRT. Točnije od ponedjeljka 26.rujna na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 20:45 sati i to po prvi put dva dana zaredom, dvije epizode tjedno, ponedjeljkom i utorkom.

U Rovinju su okupila brojna poznata lica u dvorani weekendica kako bi prisustvovala svečanoj premijeri prve epizode dramske serije „Metropolitanci” koju je za HRT napravila Ring produkcija. Među njima je i poznati HRT-ov voditelj i urednik Aleksandar Stanković (52) koji je u Rovinj stigao u društvu supruge Željke. Stankovića i njegovu lijepu suprugu, inače također novinarku, nemamo prilike često vidjeti zajedno na javnim događanjima. Par je u braku 10 godina, a zajedno imaju kći Unu (12) i sina Maka (3). 

U nedavnom intervjuu koji je dao za Večernji list uoči početka emitiranja nove sezone putopisnog serijala 'Vjetar u kosi' Stanković je otkrio i u kojem televizijskom formatu ga njegovi ukućani najviše vole gledati. - Mislim da će im biti zanimljivije me gledati u putopisu nego u “Nedjeljom u 2”. Supruga pogleda tu i tamo poneku emisiju kada joj nije dosadan gost, a djeca me još ne gledaju na televiziji, hvala Bogu! - rekao je Stanković koji se na premijeri 'Metropolitanaca' družio s poznatom HRT-ovkom Martinom Validžić koja je najavila projekciju. 


Foto: HRT

„Ovo je jedna mala ljubavna posveta današnjem Zagrebu”, rekao je glavni producent Dario Vince predstavljajući seriju.  A glumica Nataša Janjić Medančić koja je povela djecu i muža na projekciju dodala je: „Priča mi je draga jer nam je svima bliska i poznata. Drago mi je da je netko ovako brzo obradio aktualna zbivanja, taj potres i pandemijsko vrijeme u kojem živimo”.  

Nakon aplauza prisutne publike i uz nazočnost protagonista serije glumice Nataše Janjić Medančić, redatelja Igora Šeregija i autora serije Daria Vincea dobra atmosfera preselila se na terasu dvorane weekendica na kojoj je slijedio raskošni HRT-ov domjenak, uz zvuke grupe Gelato sisters koja je dugo u noć zabavljala sve prisutne. 

Nova serija „Metropolitanci” zaintrigirala je javnost, osim zbog vrlo aktualne teme i zbog ogromnog popisa poznatih glumaca koji se u njoj pojavljuju. Okupljena je prepoznatljiva glumačka postava koju čine Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Nataša Janjić Medančić, Linda Begonja, Siniša Popović, Roko Sikavica, Filip Jurčić, Barbara Nola, Ljubica Jović, Judita Franković i mnogi drugi.  Riječ je o duhovitoj seriji s gorkim okusom naše stvarnosti, radnja se odvija u izmišljenom prigradskom kvartu Vrtovec u Zagrebu, a brojne likove povezuje trauma potresa. U tako novostvorenoj zajednici vriju različitosti i "kuhaju" se sukobi, a ponajviše onaj između stomatologa Petra (René Bitorajac) koji u naselju pokušava održati mir i slogu te lokalnog moćnika, vlasnika restorana Pavića (Dejan Aćimović) koji u takvoj situaciji vidi priliku za brzo bogaćenje. 

Foto: HRT

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Komentara 8

PU
Pulchrum
14:56 25.09.2022.

Srbija u malom svake nedjelje u 14 h, udarni termin na hrvatskoj nacionalnoj televiziji

LO
lojtra1
13:58 25.09.2022.

Balkance u Hrvatskoj je najlakse prepoznati po siljastoj glavi. I uglavnom su "novinari".

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:51 25.09.2022.

Do kada ćemo trpjeti ovog mrzitelja Hrvatske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije