Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li primijetili?

Baby Lasagna kraj nastupa začinio posebnim pokretom, a nakon toga počele su gorjeti društvene mreže

Foto: Screnshot
1/38
08.05.2024.
u 08:29

Nakon što završi svoj nastup, većina izvođača zahvali Europi što ih je pratila i podržala, a Purišić je to učinio na poseban način te se taj isječak proširio društvenim mrežama. Baby Lasagna na kraju je namignuo u kameru i slatko se nasmiješio, izgledalo je kao da je rekao "mijau", čime je osvojio dodatne simpatije svojih navijača.

U utorak je u švedskom Malmöu održana prva polufinalna večer ovogodišnje Eurovizije, a tijekom ovog glazbenog spektakla nastupio je i naš Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić. Marko je u Areni u Malmöu napravio pravi spektakl i to svojim scenskim nastupom, a uživao je i u velikoj podršci publike koja je s njim pjevala i plesala poznati ples. "Rim Tim Tagi Dim" tako se orio da su se mnogi naježili, a Baby Lasagna sve je začinio svojim scenskim nastupom, odnosno mimikom na kraju.

Naime, nakon što završi svoj nastup, većina izvođača zahvali Europi što ih je pratila i podržala, a Purišić je to učinio na poseban način te se taj isječak proširio društvenim mrežama. Baby Lasagna na kraju je namignuo u kameru i slatko se nasmiješio – izgledalo je kao da je rekao "mijau", čime je osvojio dodatne simpatije svojih navijača. 

Podsjetimo, u prvoj polufinalnoj emisiji nastupilo je 15 zemalja, a svoj nastup u velikom finalu koji je zakazan za subotu osvojilo je samo deset zemalja. Osim Baby Lasagne, u prvom polufinalu nastupili su i predstavnica Cipra Silia Kapsis, predstavnica Srbije Teya Dora, predstavnik Litve Silvester Belt, Irsku su predstavljali Bambie Thug, Ukrajinu Alyona Alyona & Jerry Heil, Poljsku Luna, Island Hera Björk, Sloveniju Raiven, Finsku Windows95man, Moldaviju Natalia Barbu, Azerbajdžan Fahree feat. Ilkin Dovlatov, Australiju Electric Fields, Portugal Iolanda i Luksemburg Tali.   

Nastupile su još i tri zemlje koje svoje mjesto u finalu već imaju, a to su: zemlja domaćin Švedska te Velika Britanija i Njemačka. 

GALERIJA Baby Lasagna prošao u finale nakon odličnog nastupa, cijela dvorana pjevala s njim

1/58

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:02 08.05.2024.

Ja mislim da smo trebali ipak poslati Džimi Stanića. Eno ga u vrhunskoj formi, prošli mjesec odradio sat i po koncert u Koprivnici, bez stanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije