Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO JE SAMA

Bivša supruga Billa Gatesa nakon glasina o novim zarukama prekinula vezu sa zgodnim novinarom

Discussion on Ending Child Marriage and Empowering Adolescent Girls in Cape Town
Foto: NIC BOTHMA/REUTERS
1/11
25.04.2024.
u 23:00

Melinda French Gates je nakon razvoda od Billa Gatesa sreću odlučila pronaći u vezi s Jonom Du Preom. No, kako prenose strani mediji, milijarderka i markantni novinar više nisu zajedno.

Melinda French Gates (59) bivša je supruga jednog od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svijetu, Billa Gatesa (68). Nakon razvoda od bivšeg izvršnog direktora Microsofta svoju sreću odlučila je pronaći u vezi s markantnim novinarom Jonom Du Preom. No, kako prenose strani mediji, Melinda se vratila u potragu za onim pravim.

Iako je prije nekoliko dana viđena kako nosi veliki dijamantni prsten, što je onda izazvalo glasine o novim zarukama, izvori bliski filantropkinji tvrde potpuno suprotno. Naime, iz Paige Sixa pišu kako su ona i bivši dopisnik Fox Newsa stvar prošlosti. Tim povodom oglasio se i Melindin glasnogovornik: - Melinda nije zaručena i više ne hoda s Jonom Du Preom, rekao je. Ne zna se još točno kad su raskinuli. 

GALERIJA: Bill Gates nakon razvoda od supruge Melinde opet ljubi, u vezi je s udovicom Paulom Hurd

Discussion on Ending Child Marriage and Empowering Adolescent Girls in Cape Town
1/6

Inače, milijarderka i zgodni novinar prvi put su zajedno primjećeni na košarkaškoj utakmici Brooklyn Netsa i Boston Celticsa u travnju 2022. godine. French Gates je tako u novi odnos ušla samo godinu dana nakon 'najskupljeg razvoda' sa suprugom Billom, s kojim je u braku provela 27 godina.

Suosnivačica zaklade 'Bill i Melinda Gates' je zadnje fotografirana je kako se u New Yorku iskrcava iz helikoptera s osobnim pomoćnikom. Na sebi je u svakodnevnoj kombinaciji nosila capri hlače i bijelu bluzu, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala.

Podsjetimo, razvod Melinde i Billa okončan je u kolovozu 2021., a ona je u jednom od intervjua nakon razvoda rekla kako je razvod bio bolan. - Imala sam dosta razloga zbog kojih više nisam mogla ostati u tom braku. Zahvaljujući pandemiji koronavirusa mogla sam sačuvati privatnost i dalo mi je mogućnost da poduzmem korake koje sam morala poduzeti.

VEZANI ČLANCI:

Razvod je iznimno bolan, na bezbroj načina, ali imala sam privatnost da to preživim. - izjavila je prošlo ljeto u intervju Melinda. Dodala je kako je nakon razvoda opet spremna za vezu, a s tijekom cijelog procesa razvoda od Gatesa najvažnija su joj bila njihova djeca; Jennifer (26), Rory (24) i Phoebe (20).

- Moja glavna briga, naravno, bila je zaštita moje djece kroz ovaj proces - rekla je French Gates. Nekoliko mjeseci nakon što je dala ovaj intervju javnost je doznala kako je Melinda u vezi s Jonom Du Preom. Kada se nakon razvoda Billa Gates osvrnuo na svoj brak rekao je:

- Svaki brak, kako djeca odu iz kuće, proći će kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje točke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga mijenjao. Ne bih se odlučio oženiti za nekog drugog, zaključio je šesti najbogatiji čovjek na svijetu. Njegova bivša supruga kasnije je izjavila kako je, između ostalog, krahu braka kumovalo Billovo prijateljstvo s pokojnim osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom.

VIDEO: Tajči zapjevala 'Hajde da ludujemo' na zabavi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije