Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski trenuci

Dominik Livaković i supruga Helena pokazali svoj luksuzni istanbulski dom! Sinčića držali u krilu

Foto: instagram
1/6
02.04.2024.
u 16:50

Nogometaš Dominik Livaković vrijeme trenutno provodi sa svojom boljom polovicom i predivnim sinčićem Joakimom u dalekom Istanbulu

Najveći blagdan Uskrs je iza nas, a svoj prvi s malenim sinčićem Joakimom nogometaš Dominik Livaković i supruga Helena proveli su u svom istanbulskom domu. Helena je jedva dočekala na društvenoj mreži Instagram pokazati kako uživa sa svoja dva muškarca - sinčićem i suprugom, a ukrasili su pisanice, te su pozirali sretni i nasmijani s mališanom pored blagdanske trpeze. 

Helena je u tajnosti čuvala trudnoću, na Instagramu objavljivala stare fotografije kako ju ne bismo razotkrili da je u drugom stanju, a sada je pak objavila nove fotografije gdje pozira i sama. Pokazala je svoju vitku liniju nakon nedavnog porođaja te je objavila niz fotografija. 

Uskrsni ponedjeljak obitelj je provela u gradu s dječakom. Tako na jednoj fotografiji Helena pozira s kolicima, dok je druga nastala na terasi restorana. Helena se za fotografiju naslonila na Dominika, koji je pak hranio sina.

Podsjetimo, Helena je rodila 6. siječnja ove godine u Zagrebu. Da je trudna je vješto skrivala od javnosti, a čestitke su primili od mnogih. Porodila ju je ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić. Osim toga, tijekom posljednjih mjeseci trudnoće ona je i prorijedila svoje objave na Instagramu, a kada bi i podijelila neku priču, ona bi uključivala samo Dominika ili njihova ljubimca psa Cruza. 

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ona i Dominik u vezi su od 2017., a vjenčali su se prije dvije godine u Crkvi svete Stošije u Zadru, otkud je rodom Livaković. Mladence i njihove goste je ispred crkve zabavljala Grupa Ljubav, a kasnije su u sali pjevali Petar Grašo i Saša Matić. Ceremoniji su prisustvovali brojni poznati, kao što su Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida...

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije