Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio na ispitivanju

Srpski mediji pišu: Melina Džinović upala u kuću Harisa Džinovića. Stigla je policija, oduzeli su mu pištolj

Beograd: Dolazak poznatih na proslavu kod Lepe Brene
Foto: Antonio Ahel
1/14
02.04.2024.
u 08:22

Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u stan, ona im je rekla kako ju glazbenik maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu.

Dizajnerica Melina Džinović je navodno sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Kako pišu srpski mediji, Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan. Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako ju glazbenik maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srpski mediji navode i da je Melina prošla pored policijske postaje, no sina Kana je ignorirala

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme saznati razlog - rekao je Haris za Blic nakon što mu je bivša supruga upala u stan. 
Za isti medij progovorio je prije ove situacije i o time kako su djeca prihvatila razvod. 
- Jesu li djeca ljuta ili ne, što znam, ne bih to htio ispitivati. Njima je sigurno žao što obitelj nije ostala na okupu - izjavio je. 

Na pitanje vjeruje li u drugu šansu odgovorio je ovako: 

- Situacija s njom je mrtva. Kao da ne postoji. Kako da vjerujem izdajniku ponovo? To nema smisla - rekao je. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, autor hitova kao što su "Pariške kapije", "I tebe sam sit kafano" i "Muštuluk" za regionalne medije je istaknuo da se Melina družila sa žena sumnjivog morala: - Bila je skroz O. K. jedno razdoblje, nešto joj se dogodilo. Neki kvrc u glavi. Puno druženja sa ženama upitne prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, rekla je da to nije tako. Rijetko koja žena priznaje svoju krivnju i ispričava se, priznaje svoju pogrešku. Nikada se nije ispričala - pri čemu tvrdi da je spomenute žene jedva poznavao.
Otkrio je i kako se prekid njihove veze dogodio prije godinu dana: - Ona je mene ostavila, a ne ja nju. Ona zna razloge. Možda mi je bilo teško prije godinu, godinu i pol, jer mi se obitelj raspadala. Svi tu živimo, samo se gospođa svojom voljom iselila, pa mirenje - ne, mislim, što ja znam, ovako prepoloviti kruh, pa ga opet sastaviti, kako će to biti? – ispričao je Džinović za tamošnje medije.

Beograd: Dolazak poznatih na proslavu kod Lepe Brene
1/14

Melina i Haris svoju ljubavnu priču započeli su 2002. godine dok je ona bila studentica. Kako je ranije pričao pjevač, ovaj sad već bivši par upoznao se u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture. Vjenčali su se 12 godina kasnije, u ljeto 2014., na luksuznoj jahti usidrenoj blizu Dubrovnika. Inicijativa za razmjenu bračnih zavjeta došla je od Melinine kume Slavice Ecclestone, hrvatske manekenke i bivše supruge nekadašnjeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 8

CI
Cikofeljo
13:23 02.04.2024.

Nije imao pameti kad se ženio toliko mlađom ženom, i sada plaža ceh za to !? Oboje su bili avanturisti, nezreli i željni popularnosti - ali ih je vrijeme stiglo, i sada je kasno, a između ljubavi i mržnje je tanka granica - i opet pune novinske stupce-na kojima novine odlično zarađuju.....a sve me to baš i ne zanima....!?

AB
abcabc
11:46 02.04.2024.

To kažeš sad pred izbore? - pa šta si radio sve ove godine - ma ništa od tvog aktivizma i jeftinog populizma, treba vas maknuti sa vlasti

CH
chawka
14:39 02.04.2024.

Ne kaze se za badava: Od smrti je gorija samo zlocestoca bivse zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije