Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJALA PRATITELJE

Jadranka Kosor objavila na X-u: 'Predstavljam listu. Do pobjede'

Jadranka Kosor
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/20
28.03.2024.
u 18:15

Jadranka je nedavno bila na operaciji koljena, a potom se uputila na oporavak odakle se često javlja. Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj pozira na sobnom biciklu i predstavila svoju "izbornu listu".

Bivša premijerka Jadranka Kosor izrazito je aktivna na društvenoj mreži X, a najnovijom je objavom mnoge nasmijala. Naime, Jadranka je nedavno bila na operaciji koljena, a potom se uputila na oporavak odakle se često javlja. Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj pozira na sobnom biciklu i predstavila svoju "izbornu listu". - Predstavljam listu: bicikl, lote, Kinetek i ja! Do pobjede! - našalila se bivša premijerka u opisu objave.

Podsjetimo, krajem listopada prošle godine Kosor je bila na operaciji, a potom se uputila na rehabilitaciju u Varaždinske toplice. "Hvala svima koji su mi pomagali u Varaždinskim toplicama. Do skorog viđenja, s drugim koljenom", napisala je bivša premijerka uz fotografije s rehabilitacije. U novoj objavi na ovoj mreži pokazala je i fotografiju na kojoj pozira nasmijana dok se oslanja na štake te je u opisu napisala: "Kad te prijateljice izvedu na kavu." 

Nakon operacije, Kosor se javila na društvenim mrežama te otkrila zašto više nije aktivna, jer kako je rekla mnogi su je pitali gdje je nestala. O svemu je progovorila i za Večernji list.

- Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna – kazala je Kosor tada.

Na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, Kosor ima 41 tisuća pratitelja s kojima rado dijeli crtice iz privatnog života, ali i komentira aktualna politička zbivanja. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar AGRAM
AGRAM
19:09 28.03.2024.

Da li se može znati na čiji trošak se popravljaju njezina koljena. To nisu jeftine operacije i zahvati.

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
19:28 28.03.2024.

Kud ništa ne predstavlja tu se još i sama izlaže podsmijehu i sažaljenju.

DU
Deleted user
19:06 28.03.2024.

A kako te tvoji prijatelji iz HDZ-a kao bivšu predsjednicu nisu pozvali na sabor stranke? A još im fali i žena za liste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije