Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
većeslav holjevac

Novi dečko Vlatke Pokos otkrio kako su se upoznali: Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo

Makarska: Ragby Trophy divizija: Hrvatska - Švicarska
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
20.04.2024.
u 15:29

Većeslav je otkrio kako su se upoznali. Kazao je i da se Vlatka vješto nosila s njegovim šalama i dosjetkama. Vlatka je rekla kako nema što skrivati, te da ona i Većeslav ne planiraju raditi sapunicu od svoje ljubavi.

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (54) zbog nove ljubavi nedavno se iz Irske vratila u Hrvatsku. Medijima je priznala kako je nova veza razlog njezinog povratka i prije nekoliko dana na temu nove ljubavi je samo kratko rekla: Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu! Nije htjela ići u detalje o svom novom odabraniku, ali ubrzo se saznalo kako je riječ o bivšem hrvatskom sportašu i unuku bivšeg gradonačelnika Zagreba Većeslava Holjevca. Vlatkin novi dečko nosi ime svog djeda te je bivši ragbijaš i glavni tajnik našeg ragbi saveza. 

Većeslav je sada za 24sata otkrio kako su se upoznali. 

- Pa sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku - rekao je. 

VEZANI ČLANCI:

Kazao je i da se Vlatka vješto nosila s njegovim šalama i dosjetkama. 

- Vješto se nosila s mojim šalama i dosjetkama. Imali smo jednu spontanu zezanciju, mi iz ragbija. Rekla nam je da smo joj baš zabavni. Na to sam uzvratio: 'Ok onda nas počasti pićem u Londonu na aerodromu'. Na to je rekla: 'Ovo je direktan let za Zagreb.' Dodao sam kako vjerojatno nije dobro čula radi slušalica, ali kad ona tako kaže onda mora da je tako. Kad smo sletjeli obratila mi se: 'E, pa nismo sletjeli u London'. Rekao sam: 'Naravno da nismo kad si vjerojatno taj dio prespavala.' Još smo pričali dok smo čekali putovnice i cijelo vrijeme su uz nas bili moji prijatelji ragbijaši. Tek tada sam joj se predstavio, a njoj je bilo interesantno moje ime. Svi malo stanu kad kažem kako se zovem, a onda im bude zanimljivo i da sam doista unuk nekadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika.

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju sezone kluba Hemingway 2009. godine

Makarska: Ragby Trophy divizija: Hrvatska - Švicarska
1/24

Vlatka je za ranije spomenuti medij rekla kako nema što skrivati, te da ona i Većeslav ne planiraju raditi sapunicu od svoje ljubavi. 

- Što se nas tiče, nemamo što skrivati, ne mogu vječno skrivati vezu. Sigurno ima dobrih i dragih ljudi kojima je drago kada su drugi sretni, no ima i ovih drugih. Javnost na mene nema velikog utjecaja, a nadam se da neće niti na mog dragog. Ne planiram sada od naše ljubavi praviti sapunicu, nema razloga da sada govorim ljudima gdje sam, što radim i što planiram.

VIDEO Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 22

RA
RadioNiagara
16:09 20.04.2024.

... možda neko slučajno zna : zbog čega je Vlatka Pokos toliko BITNA "Večernjaku" ?!?!?!

RE
RevizorNovinarstva
15:56 20.04.2024.

Kakav naivac hahahahahahahs

Avatar argus100
argus100
19:17 20.04.2024.

A ova kao Lesi, stalno se vraća kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije