Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SKRIVA SREĆU

FOTO Ovo je sportaš u kojeg se zaljubila Vlatka Pokos, on je unuk poznatog gradonačelnika Zagreba

Zagreb: U Laubi predstavljena knjiga Rajka Grlića
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/19
20.04.2024.
u 09:37

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, kratko je poručila Vlatka kada se saznalo kojeg to bivšeg sportaša ljubi

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (54) zbog nove ljubavi nedavno se iz Irske vratila u Hrvatsku. Medijima je priznala kako je nova veza razlog njezinog povratka i prije nekoliko dana na temu nove ljubavi je samo kratko rekla: Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu! Nije htjela ići u detalje o svom novom odabraniku, ali ubrzo se saznalo kako je riječ o bivšem hrvatskom sportašu i unuku bivšeg gradonačelnika Zagreba Većeslava Holjevca. Vlatkin novi dečko nosi ime svog djeda te je bivši ragbijaš i glavni tajnik našeg ragbi saveza. 

- Je, je, istina je. U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje. Dogodilo se i sretna sam - ispričala je Vlatka u razgovoru za 24 sata koji je kontaktirao i Većeslava Holjevca (45). On je na ovu temu rekao: - Haha, jao, ja bih radije da zovete Vlatku za to. Ona je ipak centralna figura. Ja sam taman u roamingu, izvan EU. 

Zagreb: U Laubi predstavljena knjiga Rajka Grlića
1/24

VEZANI ČLANCI

Zadnjih godina je Vlatka živjela u inozemstvu i najprije se odselila u Kanadu, pa se prije dvije godine zbog poslovne prilike vratila u Hrvatsku i radila je u jednom hotelu u Splitu. Naime,  Vlatka se 2022. godine vratila kako bi se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama', a nakon što je napustila natjecanje nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a onda se otkrilo i kojim se poslom bavi. Pokos se tada zaposlila u splitskom hotelu Ambasador i radila je tijekom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi. Nakon toga odlazi u Irsku što zbog posla što zbog obitelji koja joj živi ondje. 

01.04.2023., Makarska, stadion GSC - Europsko prvenstvo ragbi Trophy divizije, utakmica Hrvatska - Svicarska. Veceslav Holjevac tajnik hrvatskog ragbi saveza Photo: Matko Begovic/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene. Nedavno sam izgubila moju sestru Mirjanu, kojoj ću posvetiti moj nastup. To je velika trauma s kojom se teško nositi - priznala je u jednom razgovoru za Gloriju. Dodala je i da radi za svjetski poznati modni brend. Zbog ljubavi prema devet godina mlađem sportašu iz poznate zagrebačke obitelji sada se opet vratila u Hrvatsku. 

VIDEO Party za pamćenje u zagrebačkom tramvaju: Dubioza Kolektiv iznenadila putnike koncertom

 

Komentara 2

MA
marcellus
13:26 20.04.2024.

Znači ovo ljeto neće raditi u predvorju hotela

Avatar R2D2
R2D2
19:38 20.04.2024.

Ne bu ona više dalje o tome, no ipak se morala obratiti "urbi et orbi".... I tak, osoba koja je već nekoliko puta rekla zauvijek zbogom se po tko zna koji put vratila u Hrvatsku po kojoj pljuje, kao i po Hrvatima. Najpamtljivija je po kmečanju za gući, trući mudantama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije