Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIJA SUPERGIRL

Ove jeseni dobit ćemo prvog transeksualnog superheroja

Nicole Maines
Foto: Screenshot
23.07.2018.
u 13:31

Govoreći na ovogodišnjem Comic-Conu u San Diegu Nicole Maines je kazala kako "puno TV serija ubacuje transeksualne likove zato jer je to trenutačno jako važna tema za društvo".

Posljednjih godina sve su popularnije serije i filmovi o superherojima, a jedna od njih je i Supergirl, čija četvrta sezona kreće ove jeseni. Ova će serija u četvrtoj sezoni ući u povijest po tome što će jedan od superheroja biti transeksualac. Niu Nal igrat će Nicole Maines (20), glumica koja je i sama transeksualna osoba. Rođena je kao Wyatt, aprije tri godine promijenila je spol i sada se zove Nicole.

- Već s tri godine znala sam da nešto nije u redu. Osjećala sam da sam djevojčica, a bila sam u tijelu muškarca – kazala je Nicole koja ima i jednojajčanig brata blizanca.

Govoreći na ovogodišnjem Comic-Conu u San Diegu Nicole je kazala kako "puno TV serija ubacuje transeksualne likove zato jer je to trenutačno jako važna tema za društvo".

 

Nia Nal, u seriji poznata kao Sanjar, zamijenit će tako lik Nure Nal, koja je u DC stripu bila djevojka koja može vidjeti budućnost, i ima visoki kvocijent inteligencije.

 

I’m keeping the glasses. #SDCC #Supergirl #nianal

A post shared by Nicole Maines (@nicoleamaines) on

- Kada su se na malim ekranima sredinom 90-ih prvi put pojavile transesksualne osobe, to su obično bili likovi koji su ovisnici o drogama ili muške prostitutke obučene u žensku odjeću. To je nanijelo puno štete transeksualnj zajednici, jer u ljudi bili uvjereni da su sve to muškarci koji se oblače u žensku odjeću – kazala je Nicole u nedavnom intervjuu.

Pogledajte galeriju: Ovo su najbolje serije 2017. godine

Nicole Maines
1/20

Komentara 9

BR
bruno877
15:50 23.07.2018.

Inače se to liječi. Druga opcija je pojaviti se u VL.

LU
lunar777
14:46 23.07.2018.

Indoktrinacija jaše dalje...

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
17:03 23.07.2018.

supermen vise nece biti men vec ono...sve pore drustva ste zagadili sjeme vam se zatrlo dabogda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije