Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGELININA NASLJEDNICA

Pogledajte Aliciu Vikander kao novu Laru Croft

Alicia Vikander
Foto: Promo
1/3
19.09.2017.
u 17:06

Švedska glumica koja je lani dobila nagradu Oscar za najbolju sporednu ulogu u filmu "Dankinja" u akcijskom nabijenom kratkom videu trči kroz šumu, a zatim vadi luk i strijelu, koju uperi u neprijatelja.

Ispred Alicie Vikander su velika očekivanja prije nove verzije filma Tomb Raider, u kojem će igrati Laru Croft, akcijsku junakinju koju je prije nje igrala Angelina Jolie. Sudeći po novom teaseru koji je objavljen jučer, Alicia bi mogla biti jako dobra.

Švedska glumica koja je lani dobila nagradu Oscar za najbolju sporednu ulogu u filmu "Dankinja" u akcijskom nabijenom kratkom videu trči kroz šumu, a zatim vadi luk i strijelu, koju uperi u neprijatelja. Na njenom licu je vidljiva porezotina, a na licu zavoj. Lara će očigledno i u ovoj novoj verziji upadati u razne pogibeljne situacije.

Podsjetimo, Angelina Jolie snimila je dva nastavka Tomb Raidera - 2001. i 2003. Nova će verzija imati premijeru u ožujku 2018.

Komentara 3

AR
Artukovic
10:43 20.09.2017.

Nedobra..

WI
Witman
18:16 19.09.2017.

Nevalja

VJ
Vl jedi govna
20:25 19.09.2017.

Osrednja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije