Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJU JE DIJAGNOSTICIRAN RAK

Princ Harry je stigao u London, ali s bolesnim ocem se neće vidjeti zbog jednog razloga

Foto: Reuters
1/9
08.05.2024.
u 17:15

U odgovoru na brojne upite i nagađanja hoće li se vojvoda sastati sa svojim ocem tijekom posjete Ujedinjenom Kraljevstvu ovaj tjedan, to nažalost neće biti moguće, rekao je glasnogovornik princa Harryja

Princ Harry neće se vidjeti sa svojim ocem, kraljem Charlesom, tijekom posjeta Velikoj Britaniji kamo je stigao na Invicuts Games jer će kralj biti prezauzet, rekao je Harryjev glasnogovornik. U srijedu 39-godišnji Harry u londonskoj katedrali svetoga Pavla proslavlja desetu godišnjicu održavanja međunarodnoga sportskog događaja pod nazivom Invictus Games, koji je on utemeljio, a riječ je o multidisciplinarnom sportskom događaju za ranjene i bolesne ratne veterane.

"U odgovoru na brojne upite i nagađanja hoće li se vojvoda sastati sa svojim ocem tijekom posjete Ujedinjenom Kraljevstvu ovaj tjedan, to nažalost neće biti moguće zbog gustog programa Njegovog veličanstva", rekao je glasnogovornik princa Harryja. "Vojvoda od Sussexa razumije da njegov otac ima obveze i razne druge prioritete te se nada da će ga uskoro vidjeti", dodao je.

VEZANI ČLANCI

Mlađi sin kralja Charlesa tek je nekoliko puta posjetio Britaniju od kada je sa suprugom Meghan 2020. preselio u Los Angeles gdje žive s dvoje male djece. Prethodno su se odrekli službenih kraljevskih dužnosti.

Harry je bio na pogrebu bake, kraljice Elizabete II. godine 2022., a nazočio je i očevoj krunidbi u svibnju 2023. Zadnji je put u Britaniji viđen u veljači ove godine kada se nakratko sastao s ocem nakon što je 75-godišnji monarh objavio da mu je dijagnosticiran rak. Harry se otuđio od kraljevske obitelji i govori se da jedva razgovara sa svojim starijim bratom i prijestolonasljednikom princom Williamom.

Kralj Charles vratio se prošli tjedan svojim javnim dužnostima s obzirom na to da je liječenje bilo uspješno i da se dobro oporavio, priopćila je Buckinghamska palača. Palača je također priopćila da neće komentirati stvari vezane uz Harryja. Nakon što napusti Britaniju, Harry će sa suprugom posjetiti Nigeriju.

VIDEO Emilija Kokić: Baby Lasagna toliko je sličan Rivi, vidim puno poveznica između nas i njega

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:41 08.05.2024.

Ma badava im njihovo kraljevstvo, krune, dvorci i posjedi, kad ti sin dođe iz Amerike, a ti nemaš pola sata da ga zagrliš i vidiš 😢. Ja bi potjero cijelo kraljevstvo u MP3, da mi kažu da nemam vremena za kćer ili sina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije