Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5

Sjajna Timoteja prešla u vodstvo, a Marina je ipak imala zamjerke

Foto: RTL
1/9
08.05.2024.
u 19:00

Za kraj, Timoteja je ekipi udijelila poklone koje su izradili učenici Tehničke škole u kojoj radi, a onda je uslijedilo i glazbeno iznenađenje

Spremačica Timoteja Pančić iz Suhopolja ugostila je dame trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru osvojila je visokih 38 bodova te je prešla u ovotjedno vodstvo. Katarina, Maja i Dubravka domaćicu su ocijenile čistom desetkom, dok je Marina bila nešto stroža - sa svega osam bodova. "Dajem osam jer mi se predjelo nije svidjelo i u glavnom jelu mi se nije sviđao batat", objasnila je. Pripravu večere započela je Timoteja glavnim jelom - 'Narančastim pijancem'. Rolana prasetina sa soli i pivom jelo je koje je spremačica odlučila spraviti za glavno jelo. "Možda će staviti nešto alkoholno", komentirala je Maja. "Ako za glavno jelo budu pečena prasetina i batat mislim da će to biti dovoljno i da ću se moći najesti, da će to biti fino", dodala je Dubravka.

"Obožavam batat", zaključila je Marina. Uslijedila je priprava deserta nazvanog 'Šumska vila'. "Nešto fino slatkasto, s voćem", prognozirala je Katarina o desertu. "Baš me zbunila, možda cheesecake", zaključila je Marina. Uskoro je Timoteja otkrila da za desert radi mileram-tortu. Unatoč problemima s biskvitom, Timoteja se uspjela izboriti s desertom pa se okrenula predjelu. 'Zdravo i skriveno' naziv je posljednjeg jela kojeg se Timoteja prihvatila. "Ako bude salata za predjelo, to će zadovoljiti moja očekivanja", otkrila je Marina. Uskoro je Timoteja otkrila da će povrće zapeći u pećnici sa sirom.

Nakon što je Timoteja sve spravila, dočekala je dame na aperitivu. Domaći višnjevac, orahovac, medica i rakija bili su u ponudi. "Bila je vesela", komentirala je Marina domaćicu. "Bila je sretna, jedva je čekala da dođemo", dodala je Katarina. "Domaćica je htjela dvaput nazdraviti i morali smo", zaključila je Maja o duplom nazdravljanju.

Uskoro je uslijedilo predjelo 'Zdravo i skriveno'. Zapečeno povrće i dvije vrste suhomesnatih proizvoda svidjeli su se ekipi na prvi pogled. "Zlevanka s povrćem, bila je rajčica, meni je to bilo fino, malo drugačije", komentirala je Katarina. "Predjelo je bilo super, iznenađena sam jer je tu bilo i mozzarelle, sira, svega i svačega", pohvalila je domaćicu i Maja. "Fino, ukusno, slankasto, dobro je bilo", zaključila je Dubravka.

Dame su potom prešle na 'Narančastog pijanca'. Batat i odojak stigli su kao glavno jelo. "Glavno jelo je izgledalo primamljivo", komentirala je Marina. "Izgled je bio primamljiv", složila se i Maja. Za kraj, uz puno smijeha stigla je i 'Šumska vila'. Desert je stigao kao mileram-torta sa šumskim voćem. "Desert je bio onako, slatkasto-kiseo", ocijenila je Dubravka. "Da je dodala možda malo šećera u voće, mislim da bi bio savršen", zaključila je Maja.

Za kraj, Timoteja je ekipi udijelila poklone koje su izradili učenici Tehničke škole u kojoj radi, a onda je uslijedilo i glazbeno iznenađenje. Učenici iz škole gdje domaćica radi zasvirali su na njezinoj večeri i tako zaključili veselo druženje kod Timoteje.

VIDEO Emilija Kokić: Baby Lasagna toliko je sličan Rivi, vidim puno poveznica između nas i njega

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije