Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.05.2010. u 12:00

U Vladinom fondu za krizu ne haju, pa će troškove za plaće smanjiti za manje od pola posto

Ivica Todorić na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u nogometu sponzorirat će reprezentaciju Srbije, kojoj osigurava “službenu vodu”’. Beogradski mediji već pišu o “hrvatskoj vodi u srpskom grlu”.

Kao bubrezi u loju: U Vladinom Fondu ne štede ni pol’ posto

Vesna Goluža predsjednica je Fonda za naknadu oduzete imovine pri Vladi RH i ima neto plaću od osamnaest i pol tisuća kuna, po čemu je rekorderka među voditeljima državnih ureda i agencija. U ovom Fondu radi 35 zaposlenika, a najslabije plaćeni djelatnik svakog mjeseca odlazi kući sa 8095 kuna, što je znatno više od najniže plaće u ostalim institucijama. Ove godine u Fondu planiraju smanjiti troškove, kojih glavnina odlazi na plaće, za manje od pola posto. Ukratko, oni za krizu ne haju ni pol’ posto.

Građanski neposluh: Štrajka glađu zbog skupog odvoza smeća

Stjepan Ilijević iz Duge Rese započeo je štrajk glađu jer je ogorčen novom cijenom odvoza smeća nakon što je lokalno komunalno poduzeće poskupilo uslugu 250 posto. Osim što štrajka, Stjepan izvodi i neobičan performans, svoje smeće spakirano u vrećice izložio je na klupici pred zgradom gradske uparave. Zasad je uspio dobiti samo kaznu komunalnog redara zbog “rasipanja smeća po javnoj površini” i simpatije zbog građanskog bunta.

Kerum – Glavaš – Bandić: Nova koalicija: KGB ili Trio fantastikus

Željko Kerum posjetio je Branimira Glavaša u BiH kako bi započeli razgovore o zajedničkom izlasku na izbore 2011. godine, a prema pisanju Jutarnjeg, mogao bi im se pridružiti i Milan Bandić. Ostvare li se ove najave, gradonačelnici Zagreba i Splita te počasni građanin Drinovaca mogli bi povezati svoje glasače na nacionalnoj razini, a ostaje samo da se tri populistička lidera dogovore o dvije stvari. Prvo, tko će od njih trojice biti na čelu budućeg političkog saveza, koalicije ili liste, što ostavljamo njima, a za drugu – kako će se zvati – već imamo rješenje. Neka se zovu – Trio fantastikus. Što zvuči puno bolje od KGB.

Ključne riječi

Komentara 6

VI
vidimškoj
12:39 29.05.2010.

bolje tri tupamarosa.

VO
Vorosmart
21:48 29.05.2010.

Pogodite čiji su glasači šefica Vesna i ostali \'bokci\'? Za KGB-ovce imam prijedlog:neka udruže snage i otkupe terene na granici Imotskog i Ercegovine i tu osnuju N(ezavisnu)R(epubliku) \"Gangaliju\".

XX
xxxxx59
11:01 30.05.2010.

imbecilni naslov nacionalistickih voda i grla,,,pre bedasto ali dobro dodje onima koji ce sad bljuvati zeleno zuti nacionalizam i hrvatska imena i cistu krv i vodu... i pretvarati se u grla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?