Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

City sjajnom pobjedom nastavio žestoku utrku za prvaka Engleske. Brightonu zabili četiri gola

Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester City
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/3
26.04.2024.
u 03:00

Ovom pobjedom City je stigao na drugo mjesto sa 76 bodova, samo jednim manje uz utakmicu manje od vodećeg Arsenala, a dva više uz također utakmicu manje od trećeg Liverpoola

Hrvatski nogometni reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su svih 90 minuta za Manchester City u 4-0 (3-0) gostujućoj pobjedi protiv Brighton and Hove Albiona u zaostalom susretu 29. kola engleskog prvenstva.

City je poveo prekrasnim golom glavom iz pada De Bruynea (17), uslijedila su dva pogotka Fodena (26, 34), da bi u drugom poluvremenu mrežu domaćih zatresao i Alvarez (62).

Ovom pobjedom City je stigao na drugo mjesto sa 76 bodova, samo jednim manje uz utakmicu manje od vodećeg Arsenala, a dva više uz također utakmicu manje od trećeg Liverpoola. Brighton je 11. sa 44 boda. 

VIDEO Dinamovi igrači sudjelovali na pub kvizu o Dinamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije