Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 10.000 KVADRATA

Glumac kupio kuću za ogromnu svotu, bit će susjed Luke Modrića

Match de Liga "Real Madrid - Barcelone (3-2)" au stade Santiago Bernabeu
Foto: LGM/Panoramic/Bestimage/BESTIMAG
1/7
05.05.2024.
u 10:44

Raskošna Gereova vila prostire se na više od 10.000 četvornih metara zemlje. Kuća ima više od 1.000 četvornih metara, grijani bazen i privatni podrum za vino. Koštala je 11 milijuna eura.

Slavni glumac Richard Gere odlučio je trajno preseliti u Španjolsku, a izabrao je život u Madridu. 74-godišnji Amerikanac bit će susjed našeg Luke Modrića u luksuznom naselju La Moraleja. Poveznica Gerea i Španjolske je njegova supruga Alejandra Silva (41). 

- Silva je bila vrlo velikodušna živeći šest godina života u mom svijetu pa je samo pravedno da ja barem šest živim u njenom - rekao je glumac.

Raskošna Gereova vila prostire se na više od 10.000 četvornih metara zemlje. Kuća ima više od 1.000 četvornih metara, grijani bazen i privatni podrum za vino. Koštala je 11 milijuna eura.

>> Modrićev penthouse u centru Zagreba

Match de Liga "Real Madrid - Barcelone (3-2)" au stade Santiago Bernabeu
1/17

La Moraleja je ekskluzivno stambeno područje smješteno u općini Alcobendas koja se nalazi na sjeveroistočnom dijelu Madrida. Poznato je po svojim luksuznim vilama i visokom standardu života. Ovo područje privlači bogate i ugledne ljude - poznate osobe iz svijeta sporta, zabave i biznisa. 

La Moraleja se smatra jednim od najprestižnijih naselja u Madridu i cijeloj Španjolskoj. Osim luksuznih rezidencija, La Moraleja nudi i razne sadržaje poput golf terena, privatnoh škola, trgovina i restorana te pruža stanovnicima udoban i ekskluzivan način života. Modrić u svojoj vili s obitelji već dugo tamo živi.

 

Komentara 3

PO
Poganec
18:04 06.05.2024.

Vazno jako vazno, Koga to briga ……..

Avatar barba_arba
barba_arba
15:42 05.05.2024.

Baš šteta ča nije doša u PuntaSkalu ili Kožino

KR
Kradezeovac
11:40 05.05.2024.

Haha. Čuj bit će susjed Modriću. I koga to sad interesira? Mene samo interesira kada će mali klempo vratit novce varajući državu i kada će početi sudjenje za isti slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije