Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRAT NA MAKSIMIRU

Doznajemo: Evo zašto je najodaniji Barišićev čovjek napustio Dinamo. Preplašio se odluke IO-a?

Zagreb: GNK Dinamo uz novog glavnog sponzora Lana grupu predstavio i nova igra?ka poja?anja
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
24.04.2024.
u 21:53

Još na sjednici prije mjesec dana IO je, sukladno statutu, zatražio očitovanje Uprave o njegovim postupcima večer prije izborne Skupštine kada je želio izbaciti Skupštinare za koje je bilo poznato da neće glasati za Mirka Barišića

Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora Dinama, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segment kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Osim toga na sjednici se raspravljalo o aktualnim temama u radu kluba, a na posebnoj točki podnesen je izvještaj o radu Odbora za sponzorstvo. Na sjednici IO prihvaćen je prijedlog za imenovanjem Hrvoja Balena u Odbor za financijska i organizacijska pitanja, kao i Vladimira Gašparovića u Odbor za izgradnju stadiona. Članovi IO primili su na znanje i izjavu dosadašnjeg člana Skupštine Nikole Hanžela o ispisivanju iz članstva u Dinamu.

Kako doznajemo, Nikola Hanžel je istupio iz članstva nakon što je saznao da će tema njegovog stegovnog postupka biti na sjednici Izvršnog odbora. Još na 2. sjednici prije mjesec dana IO je, sukladno statutu, zatražio očitovanje Uprave o njegovim postupcima večer prije izborne Skupštine kada je želio izbaciti Skupštinare za koje je bilo poznato da neće glasati za Mirka Barišića. Sada je Uprava trebala dati to izvješće i donijeti odluku i on ju je išao preduhitriti kako bi izbjegao izbacivanje. 

Postavlja se pitanje: Kako je saznao za to i reagirao obzirom da točke dnevnog reda IO znaju samo članovi IO i Uprava. U Upravi sjedi Danijel Tomačić koji je njegov kadar iz Lana grupe, pa je sigurno pitanje je li on taj koji je sve rekao Hanželu.

Zagreb: GNK Dinamo uz novog glavnog sponzora Lana grupu predstavio i nova igra?ka poja?anja
1/5

Inače, Hanžel se uvijek predstavljao kao veliki dinamovac, kojem je klub iznad svega, no kako to da svoje sponzorstvo uvjetuje pozicijom u klubu, a ne ili željom za pomoći ili tržišnom evaluacijom reklamiranja tiskare na dresu Dinama. Vidjet ćemo uskoro i što je s ostalim “Karlovčanima” u Skupštini koji su ušli preko njega i zaposlenici su Lana grupe. Kad će oni postupiti kao njihov "gazda"?

Napominju iz Dinama kako će u četvrtak u 9 sati biti organizirana konferencija za medije na kojoj će sportski direktor Marko Marić medijima pobliže objasniti sportsku politiku kluba prezentiranu na sjednici IO.

Komentara 7

HD
hdznebimogao
07:17 25.04.2024.

.ovo je za antologiju.pa zar i i audi ,alianz nemaju svoje ljude u bayernu.kako ti to misliš dat lovu i prst u uvo boli te briga što se s tom lovom radi..

BS
Blue_shirt
06:43 25.04.2024.

Ode i generalni sponzor. Ok treba ih ocrniti po dobrom starom obicaju , ali odbor za financoje je doveo koje nove sponzore? Ili se misli ziviti od tantijema od "lopovskih" ugovora bivsih igraca ...

LO
Lojzek1967
06:14 25.04.2024.

Ili se mozda plasi propitkivanja kako su naplacivane tiskarske usluge Dinamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije