Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRAT NA MAKSIMIRU
Povratak na članak

Doznajemo: Evo zašto je najodaniji Barišićev čovjek napustio Dinamo. Preplašio se odluke IO-a?

Još na sjednici prije mjesec dana IO je, sukladno statutu, zatražio očitovanje Uprave o njegovim postupcima večer prije izborne Skupštine kada je želio izbaciti Skupštinare za koje je bilo poznato da neće glasati za Mirka Barišića

Komentari 7

HD
hdznebimogao
07:17 25.04.2024.

.ovo je za antologiju.pa zar i i audi ,alianz nemaju svoje ljude u bayernu.kako ti to misliš dat lovu i prst u uvo boli te briga što se s tom lovom radi..

VL
BS
Blue_shirt
06:43 25.04.2024.

Ode i generalni sponzor. Ok treba ih ocrniti po dobrom starom obicaju , ali odbor za financoje je doveo koje nove sponzore? Ili se misli ziviti od tantijema od "lopovskih" ugovora bivsih igraca ...

VL
LO
Lojzek1967
06:14 25.04.2024.

Ili se mozda plasi propitkivanja kako su naplacivane tiskarske usluge Dinamu?

VL
OT
otrovnijezik
04:55 25.04.2024.

Samo se oni s nečistom savjesti nekoga boje i bježe a u Dinamu, koji je glumio kasicu prasicu ili bankomat novac je takvima uvijek bio iznad svih.

VL
Avatar rubinet
rubinet
22:01 24.04.2024.

Što je to "cinker"?Ta riječ ne postoji u hrvatskom jeziku. Je li to ulični žargon za doušnika, potkazivača ,prokazivača....?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.