Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM PROŠLO

Drama nakon ždrijeba Lige prvaka: Real planirao diverziju, a onda je iz Švicarske spuštena rampa

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo
ANA BELTRAN/REUTERS
15.03.2024.
u 20:38

U Realu su se ponadali da će im Uefa promijeniti domaćinstvo nakon što su izvučeni kasnije od Atletica koji prvu utakmicu također igra kod kuće

Ždrijeb Lige prvaka ponovno je spojio Real Madrid i Manchester City. Prošle i pretprošle sezone igrali su polufinale, najprije je prošao Real, a lani pak City. Sastaju se, dakle, još jednom, po mnogima največi favoriti za osvajanje europske krune.

Pojedini španjolski mediji izašli su s pričom o tome da su u Realu pokušali zamijeniti domaćinstvo četvrtfinalnih utakmica. Real je, neslužbeno se saznaje, pisao krovnoj europskoj nogometnoj federaciji da im izađe u susret pa da domaćinstvo prve utakmice prebaci u Manchester.

Kako se saznaje, u Realu su Uefi poručili da je prije njih izvučen četvrtfinalni par Atletico - Borussia Dortmund, pa da je stoga logično da se paru koji je kasnije izvučen, a njega u ovom slučaju sačinjava Real, promijeni domaćinstvo prve utakmice. No, Uefa je iz svojih odaja u švicarskom Nyonu odlučila da će se u istom gradu, dakle Madridu, u dva dana odigrati dvije utakmice Lige prvaka.

Tako će u utorak, 9. travnja od 21 sat igrati Real i Manchester City na stadionu Santiago Bernabeu, dok će dan kasnije, u srijedu 10. travnja na Metropolitanu igrati Atletico i Borussia.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije