Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALITETNO DRUŽENJE

FOTO Luka Modrić ugostio legende Dinama u raskošnom domu. U Madridu će gledati El Clasico

Instagram
20.04.2024.
u 13:45

Modriću su u njegov madridski dom doputovali Silvio Marić, kum Hrvoje Čale, Igor Bišćan, Ivica Vrdoljak, Antonio Franja, Ante Tomić, nogometni menadžer Branko Hucika...

Luka Modrić promašio je penal protiv Manchester Cityja, ali to nije smetalo kraljevskom klubu da prođe u polufinale Lige prvaka nakon drame jedanaesteraca. Španjolski medij Relevo piše kako je Modrić otkrio u koju stranu će pucati Kovačić, a Lunin je obranio udarac veznjaku vatrenih. Modrić će tako imati priliku još jednom osvojiti elitno nogometno natjecanje, a dva dana kasnije u svom domu je ugostio legende Dinama i hrvatskog nogometa. 

Foto: Instagram

Modriću su u njegov madridski dom doputovali Silvio Marić, kum Hrvoje Čale, Igor Bišćan, Ivica Vrdoljak, Antonio Franja, Ante Tomić, nogometni menadžer Branko Hucika... Bivši nogometaši Dinama okupili su se u Modrićevu domu gdje su se kvalitetno družili, posjetili njegovu trofejnu vitrinu, a onda su se zaputili na zajedničku večeru. 

VEZANI ČLANCI:

Bivši nogometaš plavih i Modrićevi prijatelji su u Madrid stigli kako bi u nedjelju pogledali El Clasico, veliki derbi Real Madrida i Barcelone. Tom prilikom posjetili su dom hrvatskog kapetana kojeg će podržati u velikom derbiju. Luki će to biti 34. susret protiv Barcelone, ima 15 pobjeda, pet remija i 13 poraza u kojima je zabio jedan gol uz četiri asistencije.

Ključne riječi

Komentara 1

ER
EroK
04:40 22.04.2024.

Luka je bio i ostao Hrvatska Legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije