Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZNI AUTOMOBILI

FOTO Njegova kolekcija jurilica vrijedi više od 300 tisuća eura! Pogledajte kakve aute vozi zvijezda Reala

Champions League - Real Madrid training
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/8
16.05.2024.
u 20:55

Dva automobila dobio je putem sponzorstava koje je Real Madrid sklapao s Audijem, odnosno BMW-om. Za razliku od nekih drugih nogometaša, Brazilac stavlja udobnost ispred brzine

Vinicius Junior bio je jedan od temeljnih igrača koji su Real Madrid ove sezone doveli do osvajanja naslova prvaka Španjolske, a smiješi mu se i naslov u Ligi prvaka ukoliko "kraljevska momčad" uspije svladati Borussiju Dortmund na Wembleyju 1. lipnja. Igranje u jednom od najvećih klubova na svijetu uz prestiž donosi i zaradu, a Brazilac se ne libi uložiti u skupocjene automobile, osobito limuzine.

Jedan od automobila koje posjeduje jest električni BMW i4 M50. Real Madrid je sklopio partnerstvo s njemačkim proizvođačem automobila te svojim nogometašima ponudio izbor između nekoliko modela. Brazilac je odabrao električnu limuzinu koja od 0 do 100 kilometara na sat dolazi za 3,7 sekundi, a maksimalna joj je brzina 210 kilometara na sat. Cijena ovog automobila kreće se oko 73 tisuće eura. 

GALERIJA Njegova kolekcija jurilica vrijedi više od 300 tisuća eura! Pogledajte kakve aute vozi zvijezda Reala

Champions League - Real Madrid training
1/8

Idući automobil u garaži Viniciusa Juniora je Audi A7 Sportback. Sportska limuzina koju vozi Realov nogometaš pokreće 3-litreni V6 motor. Od 0 do 100 kilometara na sat ubrzava za manje od 6 sekundi. Cijena mu iznosi oko 78 tisuća eura.  Idući je na popisu još jedan Audi. Radi se o E-tron Sportback 55 Quattro modelu, električnom crossoveru s 402 konjskih snaga koji mu omogućava da do 100 ubrza za 4 sekunde i razvije brzinu od 200 kilometara na sat. Za njega je potrebno izdvojiti oko 75 tisuća eura. Popis zatvara Audi Q8 koji je dobio u sklopu prošlog partnerstva Real Madrida s Audijem. Pogoni ga 3-litarski dizelski motor s 286 konjskih snaga. Cijena mu doseže 107 tisuća eura.

Vinicius je izrastao u Flamengu iz Sao Paula, a Madrid je stigao 2018. godine uz naknadu od 45 milijuna eura. Od tada je s klubom osvojio jednu Ligu prvaka, tri naslova prvaka španjolske i tri Španjolska superkupa te jedan Kup kralja. Za "kraljevski klub" je do sada nastupio 262 puta uz učinak od 82 gola i 75 asistencije. Transfermarkt mu trenutnu vrijednost procjenjuje na 150 milijuna eura.

VIDEO Španjolci: Modrić je odlučio! Za njega ne postoji dvojba, sada sve ovisi samo o jednom čovjeku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije