Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MOMENT

Hoće li Luka Modrić sljedeće sezone igrati u ovome dresu? Priča je apsolutni hit: 'To je revolucija'

Gelsenkirchen: Liga prvaka, Schalke 04 - Real Madrid, Luka Modri?
JOSE A. GARCIA
12.03.2024.
u 16:00

Još nikada Real nije zaigrao u smeđim dresovima. A upravo bi ta garnitura na sceni mogla debitirati sljedeće sezone

Ako je vjerovati neslužbenim, pomalo i navijačkim stranicama na internetskim prostranstvima, izašao je dizajn novih dresova madridskog Reala, onih u kojima bi trebali igrati od početka iduće sezone. Naime, poznato je koje će boje biti dresovi i kako će biti dizajnirani.

Prva boja kraljevskog kluba naravno, ostaje bijela. No, objavljeno je da će druga, gostujuća garnitura biti narančaste boje. Nije to tolika novost, barem ne kao ona da će rezervni, treći dresovi biti - smeđi.

GALERIJA Oštećen prilaz do Modrićevih luksuznih vila. Pogledajte štetu koju su napravile obilne padaline

Gelsenkirchen: Liga prvaka, Schalke 04 - Real Madrid, Luka Modri?
1/19

"Plava, crna i ljubičasta idu u povijest. Ovo je revolucija! Realova druga garnitura bit će narančasta, a treća smeđa", već je napisala španjolska Marca.

Prije deset godina je dakle, Real imao narančastu boju. Bila je to sezona u kojoj je klub osvojio La Decimu, deseti naslov prvaka Europe. Među ostalim utakmicama iz te sezone, Real je u narančastoj boji igrao u pobjedi od 6:1 protiv Schalkea.

"Zadnjih godina nosio je za njega čudne boje: crvenu, rozu, zelenu te narančastu kao najriskantnije, ali sada je otišao korak dalje sa smeđom bojom dresa, koja je baš rijetka u nogometu. Trenutno je kao prvu boju ima samo St. Pauli. Ranije ju je koristila Barcelona s Ronaldinhom 2003/04, a zadnjih godina Arsenal i PSG", piše Marca. 

Poznato je da Real od sponzora, Adidasa, Fly Emiratesa i HP-a zarađuje oko 250 milijuna eura godišnje. U sljedećoj sezoni bi, ostvari li se dolazak Kyliana Mbappea iz francuskog PSG-a, mogao biti oboren rekord kad je riječ o prodaji dresova. 

Naravno, još uvijek se ne zna hoće li u takvim dresovima sljedeće sezone igrati Luka Modrić. Podsjetimo, hrvatskom virtuozu 30. lipnja ističe ugovor s klubom, a nije poznato hoće li ga 38-godišnji kapetan produžiti na još jednu godinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije