Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Igrač Rijeke zamalo slomio nogu protivniku, sudac nije pokazao ni žuti! Prosudite je li u Gorica oštećena

Faul
Foto: MaxSport screenshot
1/6
22.04.2024.
u 10:54

Taj neoprezni start Gode na Mitroviću dogodio se u 39. minuti, kod rezultata 0:0. Za glavu se odmah primio i stoper Rijeke Radeljić, no sudac Erceg nije dosudio niti prekršaj!

Iako je pobjeda Rijeke nad Goricom (3:0) rezultatski čista kao suza, opet su ostali neki repovi. Gostujući igrači nisu baš bili zadovoljni suđenjem Matea Ercega iz Benkovca. 

Najglasnije su reagirali u 39. minuti, kada Erceg nije pokazao niti žuti karton domaćem igraču Godi poslije neopreznog starta na gostujućem napadaču Mitroviću. Goda je, krajnje neoprezno, đonom kopačke ušao u stajnu Mitrovićevu nogu, Erceg je bio pet metara od igrača, ali nije pokazao niti prekršaj, niti žuti karton, iako je možda imao elemenata pokazati i crveni. Jer, stajna noga je prilikom takvog starta kao šibica, jako lako pukne. 

Zanimljivo je kako je kamera MaxSporta sekundu nakon tog neopreznog starta u kadru pokazala stopera Rijeke Radeljića, koji se odmah primio za glavu, pokazujući tako zabrinutost za suparnika Mitrovića. No, Ercegu nije bilo ništa sporno, pokazao je da se igra dalje, odnosno da se izvede aut pošto je lopta izašla izvan linije. Ljutili su se igrači Gorice, ali ljute se i navijači Dinama, koji su itekako željeli kiks Rijeke. 

Spominju navijači Dinama i privilegiranost Rijeke zbog toga što je njihov predsjednik Mišković ujedno i dopredsjednik HNS-a, no to već spada u domenu navijačkog pritiska... No, svakako možemo biti sretni što je predsjednik HNS-a Kustić odlučio da sve derbije do kraja sude strani suci, pošto su domaći pokazali da se teško nose s pritiskom kojeg svaka utakmica u ovom neizvjesnom prvenstvu nosi.

>> Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Faul
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije