Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispisao povijest

Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Kramarić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
26.12.2023.
u 10:30

U Hoffenheimu je ispisao povijest, postigao je 123 gola u 267 utakmica i najbolji je strijelac u povijesti kluba ispred Sejada Salihovića (67)

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (32) mogao bi napustiti Hoffenheim. Naime, pojedini mediji raspisali su se o tome kako bi on nakon osam godina u Njemačkoj karijeru mogao nastaviti u Italiji.

Agent Vincenzo Cavaliere istaknuo je za talijanske medije kako Andrej ima ponude s Apenina.
- Kramarić prati događanja u Italiji i uvjeren sam da može biti starter u bilo kojoj momčadi. Hoffenheim ga želi zadržati, ali tržište je nepredvidljivo. Profil Andreja Kramarića je privlačan brojnim velikim klubovima. Dosta toga bi se moglo dogoditi vrlo brzo - istakao je Cavaliere.

Po njegovim riječima, izvjesno je da će već u siječnju Krama u novi klub, a po svemu sudeći neki iz Serie A.

Inače, u Hoffenheimu je ispisao povijest. Postigao je 123 gola u 267 utakmica i najbolji je strijelac u povijesti kluba ispred Sejada Salihovića (67). 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar barba_barba
barba_barba
11:15 26.12.2023.

Čitan članak i čitan da je sve moguće i nič sigurno.

NE
Nemanadimak
21:37 26.12.2023.

Uh di će u Italiju. Pa tamo se ne igra nogomet nije to za njega. Laktarenje i gluma, nakon Bundeslige neće se moći uklopiti.

PJ
pjer1963
11:11 26.12.2023.

Krama, ostani u Njemackoj, tu si "Bog" a u Italiji ce sa tobom obrisati cipele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije