Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO BIVŠI SUIGRAČ

'Luka Modrić je mrtav pijan spavao pokraj WC školjke. Rolex mu je odletio s ruke i morao sam ga uzeti'

Audi Cup - Real Madrid - Tottenham Hotspur
Foto: Sven Hoppe/DPA
1/5
08.03.2024.
u 08:12

Modrić je 2008. kao iznimno talentirani 22-godišnjak prešao u Tottenham iz Dinama uz odštetu od 22.5 milijuna eura nakon Eura.

Bivša zvijezda Tottenhama i reprezentativac Engleske Jermaine Jenas gostovao je u podcastu nekadašnjeg suigrača Petera Croucha i  otkrio kako je za hrvatskog kapetana Luku Modrića završio prvi izlazak sa suigračima u novom klubu Tottenhamu. Modrić je 2008. kao iznimno talentirani 22-godišnjak prešao u Tottenham iz Dinama uz odštetu od 22.5 milijuna eura nakon Eura.

Jenas je ispičao kako su igrači Spursa uspjeli namoliti trenera Juandea Ramosa da ih pusti u noćni izlazak jer su imali naporne pripreme i trebao im je odmor. 

- Bili smo u izlasku i tada smo prvi put mogli vidjeti tko su novi igrači. O, moj Bože... Tu je bio jedan Modrić. Iskreno, svi hrvatski igrači bili su klasa, ali su voljeli popiti. Bili smo u klubu i odjednom su me počeli tapšati po ramenu, čak nije bilo ni kasno, oko 22 sata, i govoriti mi da trebaju pomoć. Otišao sam u WC i imao što vidjeti. Luka je tamo spavao kraj WC školjke. Rolex mu je odletio s ruke i morao sam ga uzeti. Na kraju ga je izbacivač samo stavio na rame i iznio iz toaleta, a svi smo ga odnijeli kući i stavili u krevet - rekao je Englez. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon Modrića, u sjeverni London stigao je njegov najbolji prijatelj Vedran Ćorluka, a poslije njega Niko Kranjčar i jedno kratko vrijeme Stipe Pletikosa. Jedno vrijeme popularni londonski klub tako se zvao 'Crottenham' jer je tadašnji menadžer Harry Redknapp silno cijenio naše nogometaše. 

Audi Cup - Real Madrid - Tottenham Hotspur
1/5

Komentara 25

OK
OkošBokoš
09:17 08.03.2024.

Jadnik Jenas ide izvlačiti priče prije 100 godina za malo pažnje, pa makar i bilo što, taman prekršio svako muško pravilo diskrecije. Jadno govno pederasto. Teško je podnio očigledno kad smo ih natamburali. Luka kralj. … i Svi naši sportaši.

DU
Deleted user
09:36 08.03.2024.

Tko je jadniji, ovaj klošar ili tko je objavio klošarevu priču??

DU
Deleted user
10:17 08.03.2024.

Jadno i bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije