Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD

'Modrić napušta Real, ali ostaje u Europi. Kapetan vatrenih je dobio fantastične ponude dva giganta'

ESP, UEFA CL, Real Madrid vs RB Leipzig
Foto: EXPA/ Eibner/ Bahho Kara
1/5
07.03.2024.
u 16:12

Pregovori bi, smatra Bild, mogli započeti za nekoliko dana, pa bi se tako Modrić mogao priključiti suigraču iz reprezentacije, Dominiku Livakoviću.

Sve je izvjesnije kako će hrvatski kapetan Luka Modrić na ljeto napustiti madridski Real, ali njemački dnevnik Bild tvrdi kako vatreni neće napustiti Europu. Podsjetimo, Modrić je dobio ponude iz Saudijske Arabije i američkog MLS-a, no prema pisanju Nijemaca u igri su i turski velikani. 

Bild prenosi pisanje turskih medija i navodi da Fenerbahče i Galatasaray pripremaju ponudu za hrvatskog veznjaka i da su te ponude jednake ili gotovo indentične. Inače veliki rivali su navodno spremni ponuditi ugovor na jednu godinu uz opciju produženja za dodatnu sezonu uz godišnja primanja od 3.5 milijuna eura, što je za gotovo 39-godišnjeg Luku sjajna financijska prilika.

Pregovori bi, smatra Bild, mogli započeti za nekoliko dana, pa bi se tako Modrić mogao priključiti suigraču iz reprezentacije, Dominiku Livakoviću. 

VEZANI ČLANCI:

Također, pojedini španjolski portali navode kako bi Modrić mogao ostati u Realu i produžiti za dodatnih godinu dana, ali njegova minutaža neće biti nešto veća nego je sada. 

 

Komentara 13

Avatar majkuvam
majkuvam
18:58 07.03.2024.

Otkada je to fantastično ako umjesto 20-30 milijuna po sezoni u Arabiji dobiješ samo 3,5 milijuna??

PO
pozitivan
20:34 07.03.2024.

T o mu i Dinamo može dati

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:24 07.03.2024.

Iz Reala se odlazi samo po pare u Arabiju. Ako mu nije do para onda može i u penziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije