Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE POGODIO

Masovno se dijeli izjava Realove legende, ono što je rekao sada izgleda kao proročanstvo

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/3
22.04.2024.
u 16:00

- Morate znati u kojem se dijelu sezone nalazimo. Navijači se mogu opustiti. Kada dođe trenutak istine, pregaziti ćemo ih - rekao je Dani Carvajal nakon jednog poraza Reala od Barcelone u ljetnoj prijateljskoj utakmici

Posljednji ovosezonski okršaj madridskog Reala i Barcelone, koji je pobjedom Katalonaca još uvijek mogao zakomplicirati utrku za naslov, završio je pobjedom Reala 3:2. Madriđani su se tako odvojili na 11 bodova prednosti, što drugoplasiranoj Barceloni, šest kola prije kraja ostavlja tek minimalne izglede za obranu ligaške titule.

Dan nakon dvoboja, navijači su na društvenoj mreži X počeli dijeliti video Realova braniča Danija Carvajala nakon pripremne utakmice u predsezonskoj fazi prošlo ljeto. Barcelona je slavila rezultatom 3:0 pogocima Ferrana Torresa, Fermina Lopeza i Ousmanea Dembelea.

- Morate znati u kojem se dijelu sezone nalazimo. Navijači se mogu opustiti. Kada dođe trenutak istine, pregaziti ćemo ih - rekao je tada Carvajal.

Hrabra izjava jednog od senatora kraljevskog kluba, nakon nepunih se devet mjeseci pokazala točnom. Real je od tada nanizao tri pobjede u El Clasicu, uzevši Barceloni priliku za titulu španjolskog Superkupa i prilično se približio osvajanju La Lige. Nije pritom rezultatom doista gazio protivnika i bio posve superioran igrom, ali je opet pokazao da u odlučujućim utakmicama redovito izlazi kao pobjednik.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije