Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Katastrofa za Francuze! Jedan od ključnih igrača reprezentacije potrgao ligamente koljena

Coupe de France - Quarter Final - Paris St Germain v OGC Nice
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/3
02.05.2024.
u 21:50

Kada je riječ o klupskom nogometu, niti PSG-u neće biti idealno bez Hernandeza. Na sreću po Parižane, u prvenstvu su riješili stvar i osigurali obranu naslova. S druge strane, ukoliko prođu Borussiju, finalna utakmica Lige prvaka donosi im još težeg protivnika

Prva utakmica polufinala Lige prvaka između Borussije Dortmund i Paris Saint-Germaina donijela je samo loše vijesti za Francuze. Ponajprije, pariška momčad izgubila je rezultatom 1:0. Nije to velika prednost, a ukoliko pokažu sve što mogu, igrači francuskog kluba će na Parku prinčeva svakako biti u prilici zadati puno glavobolje momčadi za zapada Njemačke.

Možda čak i veći problem odlazi u obliku ozljede Lucasa Hernandeza. Upravo je 28-godišnji Hernandez jedan od ključnih igrača izbornika francuske nogometne reprezentacije Didiera Deschampsa i prvi izbor na poziciji lijeovg beka. U polufinalnoj utakmici Lige prvaka, Hernandez je ozlijedio koljeno i potrgao ligamenete, zbog čega je izgledno da ga na terenu neće biti od šest do osam mjeseci.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Dakle, Hernandez neće moći igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, na rasporedu od 14. lipnja. Francuska je u skupini D s Nizozemskom, Poljskom i Austrijom. Zanimljivo je da se na prošlom Sjevetskom prvenstvu ozlijedio u 13. minuti prve utamice grupne faze i nije mogao igrati do kraja turnira.

 

Kada je riječ o klupskom nogometu, niti PSG-u neće biti idealno bez Hernandeza. Na sreću po Parižane, u prvenstvu su riješili stvar i osigurali obranu naslova. Tri utakmice prije kraja imaju 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim Monacom. Osim toga, čeka ih finale Francuskog kupa u kojem igraju protiv Lyona. Ukoliko se plasiraju u finale Lige prvaka, igrat će protiv boljeg iz ogleda Real Madrida i Bayerna.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1)

Coupe de France - Quarter Final - Paris St Germain v OGC Nice
1/26

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije