Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SE NAJEŽIŠ

To zaslužuju samo najveći: Poslušajte kakve je ovacije dobio Luka Modrić nakon ulaska u Ligi prvaka

Real Madrid draws with Leipzig but on aggregate they win 2-1
Juan Carlos Rojas
07.03.2024.
u 08:27

Dirljivom trenutku na čas se posvetio i Luka Modrić koji je ulazeći na teren publiku pozdravio kratkim pljeskom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić je u dvoboju svog Reala protiv njemačkog RB Leipziga sudjelovao od 78. minute. Nije ga, još jednom u nizu, u početni sastav uvrstio Carlo Ancelotti, iako je utakmicu počeo s pet klasičnih veznih igrača. No, očekivali smo da će ući u nastavku utakmice, što se na koncu i dogodilo.

Modrić je korektno odradio svoju partiju, s time se slažu i analitičari igre Reala. U 78. minuti najprije je objavljeno da će iz igre izaći još jedna Realova legenda, Toni Kroos. Navijači su ga s tribina ispratili ovacijama, a kada je umjesto njega na teren zakoračio Luka Modrić, oko 76 tisuća ljudi nastavilo je još jače pljeskati legendama kluba.

Dirljivom trenutku na čas se posvetio i Luka Modrić koji je ulazeći na teren publiku pozdravio kratkim pljeskom.

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
09:01 07.03.2024.

Gospodin Luka Modrić.

Avatar patkovic
patkovic
09:11 07.03.2024.

to su toniju skandirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije