Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE U LEIPZIGU

Nijemce razljutio sudac iz BiH: 'Bio je nervozan i radio greške. Poništeni gol je bio regularan'

Champions League - Round of 16 - First Leg - RB Leipzig v Real Madrid
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/12
14.02.2024.
u 08:41

"Ne znamo zašto ta akcija nije bila prema pravilima. Ne znamo kako bi se utakmica kasnije odvijala, ali... Sudac je možda bio malo nervozan jer je to bila njegov prva utakmica na ovoj razini", rekao je trener Leipziga, Marco Rose

Real Madrid je na gostovanju svladao RB Leipzig rezultatom 1:0. Brahmin Diaz je zabio jedini pogodak utakmice u 48. minuti i tako osigurao kraljevskome klubu izvrstan ulazak u nokaut fazu Lige prvaka.

Nijemci su pokazali izvrsnu igru protiv madridske momčadi, ali ono na što vjerojatno nisu računali jest sjajno raspoloženi treći vratar Reala Andri Lunin. Međutim, nakon utakmice ponovo je nastala rasprava o ispravnosti VAR odluke s početka susreta.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Champions League - Round of 16 - First Leg - RB Leipzig v Real Madrid
1/26

Leipzig je imao priliku povesti u ranoj fazi utakmice, no glavni sudac Irfan Peljto poništio je gol. Dapače, Leipzigov Benjamin Šeško je zabio, ali njegov pogodak nije upisan zbog Benjamina Henrichsa koji je stao na put i bio u kontaktu s Realovim golmanom.

VEZANI ČLANCI: 

"Odigrali smo hrabru utakmicu koju smo izgubili nakon što nam je VAR poništio sasvim regularan pogodak. Bilo je puno dobrih stvari. Pogodak Diaza bio je fantastičan, ali, ostavili smo mu previše prostora. Ovaj nas porat stavlja u tešku situaciji, ali još uvijek imama šanse", rekao je nakon poraza trener Leipziga Marco Rose.

"Nije bilo zaleđa ili prekršaja. Ne znamo zašto ta akcija nije bila prema pravilima. Ne znamo kako bi se utakmica kasnije odvijala, ali... Sudac je možda bio malo nervozan jer je to bila njegov prva utakmica na ovoj razini. Ne želim raditi posebnu priču oko suca. Radio je greške i to je to", zaključio je Rose.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije