Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZUBU KRITIKA
Povratak na članak

Nijemci bijesni na odluku suca koji bi mogao doći u HNL: 'Pokradeni smo! Pa kako ovo nije za crveni?

'Igrači nemaju m**a isključiti takve zvijezde, a ne kazniti onakav prekršaj crvenim kartonom odraz je nepoštovanja prema žrtvi'

Komentari 5

MA
MarkoFind
08:30 07.03.2024.

Kraljevski klub ostaje lopovski.

VL
Avatar Castro
Castro
09:40 07.03.2024.

Cisti crveni karton. Ovo je namjerni udarac rukama u predjelu vrata bez da je igrac posjedovao loptu. Naguravanje je ok, ali ovakav udarac je izravni crveni karton. Da je to ucinio igrac Dinama tako bi bilo...ovako...!! Real je to, previse je tu novca u pitanju i ne smije doci u pitanje njihov prolaz. Steta da je tako...Leipzig je sinoc bio ravnopravan ako ne i bolji.

VL
NE
Nemanadimak
08:31 07.03.2024.

Pa jesu u pravu a i sudci su samo ljudi te je sigurno stigo neki poklon od Pereza za uspjesno sudjenje :) Prekrsaj je bio za crveni i zabranu igranja bar jedno 3 utakmice kad ono on teatralno dodje do njega i pocasti ga zutim! Koja smijurija a ni nasa liga nije nista bolja! Puno je tu novaca u igri i ako Real nije u cetvrtfinalu onda je to minus za UEFU i FIFU. Tako da je jasno to. Citi i Real u finalu za najvecu gledanost.

VL
ID
Ivo_didin
16:48 07.03.2024.

Da Orban nije provocirao i da je Vinicius ovo uradio "jer mu je tako došlo", bio bi čisti crveni. Ovako je žuti primjerena kazna.

VL
Avatar southman
southman
09:09 07.03.2024.

Sve je bilo fer i nadasve pošteno !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.