Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZUBU KRITIKA

Nijemci bijesni na odluku suca koji bi mogao doći u HNL: 'Pokradeni smo! Pa kako ovo nije za crveni?

Screenshot: X.com
07.03.2024.
u 08:15

'Igrači nemaju m**a isključiti takve zvijezde, a ne kazniti onakav prekršaj crvenim kartonom odraz je nepoštovanja prema žrtvi'

Madridski Real prošao je u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u uzvratnom dvoboju s RB Leipzigom odigrao 1:1 na Santiago Bernabeu. Ni jutro nakon utakmice ne stišavaju se kritike na račun suca utakmice, Talijana Davidea Massu.

U 54. minuti utakmice Vinicius Junior, čijim je pogotkom kasnije Real i poveo na utakmici, radi jako grub prekršaj nad kapetanom Leipziga, Willijem Orbanom. Orban je htio reakciju suca na to, ali Vinicius suparničkog igrača tada s obje ruke hvata za vrat. Zbog toga je zvijezda Reala dobila samo žuti karton, a njemački navijači su doslovce podivljali.

Deset minuta kasnije Vinicius je zabio pogodak za 1:0 na dodavanje Bellinghama. Zbog toga je Real i prošao dalje, jer gol za izjednačenje koji je uslijedio nakon tri minute za Leipzig nije bio dovoljan.

"Suci nemaju m**a isključiti zvijezde. Zgrabio me za vrat s obje ruke, a ne kazniti to crvenim kartonom je nepoštovanje prema žrtvi tog događaja", prokomentirao je Orban nakon utakmice.

Ne treba ni govoriti kakve su sve reakcije pisali po društvenim mrežama navijači Leipziga. Inače, Davide Massa jedan je od sudaca koji bi mogli doći suditi derbije u HNL-u do kraja sezone.

"Pokrao nas je. Pa je li moguće da to nije za crveni karton? Vinicius je trebao biti vani, a ne slaviti gol s Realom. Suci su nas uništili u obje utakmice", pišu među ostalim razočarani njemački navijači.

Komentara 5

MA
MarkoFind
08:30 07.03.2024.

Kraljevski klub ostaje lopovski.

Avatar Castro
Castro
09:40 07.03.2024.

Cisti crveni karton. Ovo je namjerni udarac rukama u predjelu vrata bez da je igrac posjedovao loptu. Naguravanje je ok, ali ovakav udarac je izravni crveni karton. Da je to ucinio igrac Dinama tako bi bilo...ovako...!! Real je to, previse je tu novca u pitanju i ne smije doci u pitanje njihov prolaz. Steta da je tako...Leipzig je sinoc bio ravnopravan ako ne i bolji.

NE
Nemanadimak
08:31 07.03.2024.

Pa jesu u pravu a i sudci su samo ljudi te je sigurno stigo neki poklon od Pereza za uspjesno sudjenje :) Prekrsaj je bio za crveni i zabranu igranja bar jedno 3 utakmice kad ono on teatralno dodje do njega i pocasti ga zutim! Koja smijurija a ni nasa liga nije nista bolja! Puno je tu novaca u igri i ako Real nije u cetvrtfinalu onda je to minus za UEFU i FIFU. Tako da je jasno to. Citi i Real u finalu za najvecu gledanost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije