Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD COLORADA

Petar Musa zabio za Dallas, ali to nije bilo dovoljno

Petar Musa, debitant u Hrvatskoj nogometnoj A reprezentaciji
Igor Kralj/PIXSELL
21.04.2024.
u 11:33

Petar Musa je u 87. minuti uspio samo ublažiti poraz Dallasa, svojim drugim pogotkom otkako je iz Benfice preselio u američki MLS.

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Petar Musa, ali je Dallas i sedmu utakmicu zaredom ostao bez pobjede, izgubivši sa 2-1 na gostovanju kod Colorado Rapidsa.

Domaćin je poveo u 45. minuti autogolom Sebastiana Ibeaghe, a u 49. minuti je strijelac za 2-0 bio Calvin Harris. Petar Musa je u 87. minuti uspio samo ublažiti poraz Dallasa, svojim drugim pogotkom otkako je iz Benfice preselio u američki MLS.

Vancouver Whitecaps su slavili sa 2-0 na gostovanju kod Seattle Soundersa, a hrvatski veznjak Damir Kreilach je igrao za pobjednike od 63. minute.

Bez ozlijeđenog Darija Župarića u sastavu Portland Timbers su odigrali 2-2 na gostovanju kod Colombus Crewa. 

Vancouver je sa 16 bodova iz osam nastupa vodeća momčad Zapadne konferencije. Portland je sa 10 bodova na 11. poiciji, a Dallas je na predzadnjem, 13. mjestu sa samo pet bodova.

U Istočnoj konferenciji vodi Inter Miami sa 18 bodova iz 10 utakmica, a do pete pobjede u sezoni Messi i društvo su došli slavljem 3-1 protiv Nashvillea pred svojim navijačima. Gosti su poveli u 2. minuti autogolom Franca Negrija, a onda je na scenu stupio Lionel Messi. Postigao je pogodak za izjednačenje u 11. minuti, potom je asistirao Sergiju Busquetsu za 2-1 u 39. minuti, da bi u 81. minuti realizirao kazneni udararac i svojim drugim pogotkom potvrdio pobjedu Intera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije