Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Potres u Berlinu: Nenad Bjelica nakon teškog poraza dobio otkaz u Unionu!

Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Borussia Dortmund
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/4
06.05.2024.
u 15:43

Iako su ranije izjavili da je Bjelica osvojio sve bodove koje je morao, izgleda da su promijenili mišljenje pa je dobio otkaz.

Nakon što je njemački bundesligaš Union Berlin na domaćem travnjaku doživio težak poraz 4:3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je raskinuti suradnju s hrvatskim trenerom Nenadom Bjelicom. Iako su ranije izjavili da je Bjelica osvojio sve bodove koje je morao, izgleda da su promijenili mišljenje pa je dobio otkaz. 

GALERIJA Bjelica dobio otkaz na klupi Uniona

Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Borussia Dortmund
1/4

Kako je na platformi X prenio ugledni sportski novinar Fabrizio Romano, Nenad Bjelica više nije trener Union Berlina. Isto tako, njemački mediji su već u nekoliko navrata pisali da hrvatski trener neće nastaviti voditi Union na kraju sezone, no nakon nedjeljnog poraza od Bochuma 4:3 uprava je izgubila živce s Bjelicom te su mu odmah uručili otkaz, javlja Kicker.

VEZANI ČLANCI:

Na klupu berlinskog prvoligaša koji je ove sezone igrao Ligu prvaka, stigao je u studenom prošle godine, a Union je vodio u 22 utakmice. Hrvat je ubilježio deset pobjeda, šest remija i 14 poraza u svim natjecanjima, a dva kola prije kraja Bundeslige je s Unionom ostao blizu zone ispadanja na 15. mjestu s 30 bodova, dok je iza njih Mainz s 29 bodova. 

 Hvala Nenadu, Nini i Danijelu za sve što su napravili. Uspjeli su ustabiliti momčad u jako teškoj situaciji, a uvijek su dobrodošli kod nas - objavili su iz Uniona.

 

Komentara 16

BP
Besposlen pop
16:24 06.05.2024.

“ Union je vodio u 22 utakmice. Hrvat je ubilježio deset pobjeda, šest remija i 14 poraza u svim natjecanjima” 👏👏 Laku noć svima a matematici ponajviše 🤦‍♂️

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
16:52 06.05.2024.

Ne znam koga uopće to čudi. Bjelica je sasvim prosječan trener oko kojeg se stvorila fama nakon što je imao ludu sreću i dobio u ruke najbolji Dinamo u posljednjih 20-tak godina i to u zenitu uigranost tog tima. Gdje god je došao spašavati klub još ga je više unazadio.

Avatar rondo
rondo
16:47 06.05.2024.

Još jedna otpremnina u Bjeličinu džepu i la pa pa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije