Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTIČE MU UGOVOR

Rakitić želi Modrića u Saudijskoj Arabiji: 'Zvat ću ga istog trena i nagovoriti'

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
24.04.2024.
u 09:40

Rakitić je tijekom zimskog prijelaznog roka ostvario transferi iz Seville u Al Shabab. Kako je njegova uloga u andaluzijskom klubu bila u silaznoj putanji, bivši vatreni odlučio se za novi izazov

Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije i legendi Real Madrida, Luki Modriću, ugovor s "kraljevskim klubom" ističe za svega dva mjeseca. Kako se trenutak odluke o njegovom ostanku ili odlasku iz kluba u kojem je proveo posljednjih 12 godina približava, rasprava i spekulacija je sve više. Obzirom da 38-godišnji Modrić ne razmatra mirovinu, pitanje je gdje će nastaviti igrati. Ponuda za osvajača Zlatne lopte ne nedostaje.

Već su prošloga ljeta svoj interes iskazali bogati saudijski klubovi, a s Modrićem se povezuje i Inter Miami u suvlasništvu Davida Beckhama. Osim toga, Dinamo vodi kampanju "Imalo bi smisla" kojom nastoji pridobiti Modrića na povratak u klub iz kojeg se probio na svjetsku pozornicu. U priču se uključio Ivan Rakitić, dugogodišnji suigrač iz reprezentacije i Modrićev prijatelj

VIDEO Rakitić otkrio senzaciju: Hrvatska me zvala da se vratim u reprezentaciju. Spreman sam to napraviti

"Ako Modrić dođe u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab, imat će problema sa mnom", rekao je Rakitić (36) za Arab News i dodao kako su njih dvojica kao braća.  "Ako izabere Saudijsku Arabiju, to bi bilo nevjerojatno. Nazvao bih ga nakon dvije minute i učinio sve da potpiše za Al Shabab i da ga dovedem u Saudijsku Por ligu ili mu dam sve potrebne informacije", rekao je bivši vatreni.

Rakitić je tijekom zimskog prijelaznog roka ostvario transferi iz Seville u Al Shabab. Tamo je upisao pet nastupa uz jedan gol i jednu asistenciju. Njegov je klub na devetom mjestu ligaške ljestvice. Njegova je uloga u španjolskom klubu bila u silaznoj putanji, što se Rakitiću nije svidjelo. Usprkos dugogodišnjem angažmanu u Andaluziji, bivši reprezentativac odlučio se za novi izazov.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening
1/17

Komentara 1

CA
canon60
11:45 24.04.2024.

Svaka vam čast obojici za igre za Hrvatsku ali zar vam nije dosta bogatastva? Zar baš morate u Arabiju? Bilo bi puno plemenitije da odigrate sezonu, dvije za zemje iz kojih ste potekli. Za mlađe naraštaje bi bio neprocjenjiv doživljaj i iskustvo vidjeti vas uživo. Rakitić je i izjavio da želi završiti karijeru u FC Möhlin ali čisto sumnjam da je to i mislio. Lova je danas za mnoge ipak broj jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije