Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUG MAKSIMIRA PRAZAN
Povratak na članak

Saznajemo zašto Torcida nije ušla na stadion i kako je htjela izigrati pravila Dinama

"Poslali smo im sve upute i pravila, oni su najavili da će doći s određenom koreografijom i Dinamo je to odobrio. No, prije utakmice su se pojavili s potpuno drugačijim rekvizitima, bubnjevima i svačime što nisu najavili. Klub im je ponudio da uđu na stadion bez toga, oni su to odbili i ostali vani", kazali su nam iz Dinama.

Komentari 14

BE
bezvrijedanyugodinar
22:38 21.05.2022.

Kao da su prvi put na Maksimiru, znaju sve pravila, ali se prave mutavi

VL
GE
generacija57
07:37 22.05.2022.

A što piše u pravilima za unos toliko pirotehnike da od strane Dinamovih navijača.

VL
AP
apathylolz
22:22 21.05.2022.

Opet se prave mutavi i onda kmece poslije. Klasika od torcide

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
14:27 22.05.2022.

Dobro, i sto sad ?, prva sljedeca utakmica u Splitu BEZ dinamovih navijaca. To je to. No big deal..........

VL
BS
Berekin ST
18:29 25.05.2022.

Vrijede li ista pravila za domace navijace ili dinamo dijeli pravila DISKRIMINIRAJUCI gostujuce navijace upravo po... po cemu su ono napisali... REGIONALNE pripadnosti... ili NAVIJACKE? Ako ste dozvolili onoliki natpis boysima i silnu pirotehniku onda je Bozja pravda da stee upravo sa tom.pirotehnikom sami sebi zapalili najveci transparent.. da li je pjevanje dinamovih igraca protiv splita i hajduka takodjer diskriminurajuce? Zasto bi drugi postivali VASA pravila kojih se VI NE DRZITR. Kresimir Antolic moze biti presretan da nicije dijete nije stradalo... ali stvarno moze biti pre pre presretan

VL
KA
kažemja
10:15 22.05.2022.

Jel su došli gledati svo omiljeni klub ili bubnjati ,tamburati i vikati kako mrze Dinamo? Jel bi oni Boysima dozvolili da uđu na Poljud s takvim rekvizitima i transparentima?

VL
PI
PinaGrrrr
13:40 22.05.2022.

Ma kakva pravila Dinama? Jos jednom dokaz da ovaj nogometno protupravni sustav unistava normalnu drzavu isto ko i klerofasizam. Nema kasti, nema posebnih pravila tu ili tamo, neg svuda za sve. Koji bumerang od drzave.

VL
WI
wice
21:42 21.05.2022.

Zašto lažu? U pitanju su bila 4 bubnja i 1 megafon. Ok nisu pustili,Torcida 1500 njih se okrenulo i otišlo kući. Čemu laži?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.