Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERES

Sjajne vijesti za navijače! Dinamo u prodaju pušta još ulaznica za utakmicu s Osijekom

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, navija?i
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
08.05.2024.
u 22:08

"Ulaznice za tribinu zapad gore će se prodavati po cijeni od 10 eura, a moguće ih je kupiti od četvrtka 09. svibnja od 09:00 sati online putem te od 11:00 sati u fizičkoj prodaji na Ticket pointu", navode u priopćenju iz kluba

Dinamo je pobjedom u derbiju na Rujevici (2:1) napravio velik korak ka obrani naslova prvaka. Plavi su iz 33. kola Hrvatske nogometne lige izašao s četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Rijekom. Do kraja prvenstva su još tri utakmice, a prva je ona na Maksimiru protiv Osijeka. Usprkos prednosti, dinamovci trebaju kvalitetno odraditi preostale utakmice.

Znaju to i navijači koji su odlučili u velikom broju doći na stadion i podržati maksimirske nogometaše. Potražnja za ulaznicama je velika, a iz kluba sada javljaju sjajne vijesti. Zbog velikog interesa u prodaju će biti puštene ulaznice za tribinu zapad gore, pišu iz Dinama. 

VIDEO Ostaje li Dinamo na ljeto bez Petkovića? Evo što kažu izvori bliski vođi plavih

"Ulaznice za tribinu zapad gore će se prodavati po cijeni od 10 eura, a moguće ih je kupiti od četvrtka 09. svibnja od 09:00 sati online putem te od 11:00 sati u fizičkoj prodaji na Ticket pointu", navode u priopćenju iz kluba. Ulaznice je moguće kupiti i online do subote 11. svibnja u 19.30.

Dakako, kupnja ulaznica moguća je i na Ticket pointu. U četvrtak 9. svibnja i petak 10. svibnja ulaznice možete kupiti između 11.00 i 19.00 sati. U subotu ulaznice možete kupiti od 11.00 sati do 20.15.

GALERIJA Dinamo preokretom slavio na Rujevici! (2:1) Plavi su na korak do naslova

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, navija?i
1/80

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije