Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRELI SE U DVORANI

Skandal u Beogradu: Igrač Partizana šakom udario zvezdaša nekoliko sati prije utakmice

Beograd: Crvena zvezda i Partizan u drugoj utakmici finala Aba lige
Dusan Milenkovic/ATAImages
19.05.2024.
u 15:41

U jednom trenutku je došlo do verbalnog sukoba između košarkaša Partizana Amerikanca James Nunnallyja i igrača Zvezde Stefana Lazarevića (27) nakon čega je Nunnally šakom u glavu udario Lazarevića.

Nekoliko sati prije početka trećeg susreta finala doigravanja regionalne ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, dogodio se incident na treningu.Prema pisanju srpskih medija incident se dogodio u beogradskoj Areni u trenucima dok su se ekipe smjenjivale na treningu.

U jednom trenutku je došlo do verbalnog sukoba između košarkaša Partizana Amerikanca James Nunnallyja i igrača Zvezde Stefana Lazarevića (27) nakon čega je Nunnally šakom u glavu udario Lazarevića.

Uz službeno priopćenje Zvezda je objavila i fotografije Lazarevića na kojima se vide rasjekotine i masnica na licu.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje ovaj akt, a zbog težine ozljede očekujemo reakciju MUP-a koji u ovim trenucima uzima izjave i vrši uviđaj, ali i pravosudnih organa i sudova, jer se ovo djelo po Kaznenom zakonu Republike Srbije vodi kao nanošenje teških tjelesnih ozljeda," navodi se u priopćenju.

Crvena zvezda je podnijela disciplinsku prijavu nadležnim organima ABA lige, sportskom direktoru Miliji Vojinoviću, kao i disciplinskom sucu i ostalim organima lige.

"Očekujemo da igrač Partizana James Nunnally bude suspendiran i privremeno udaljen iz natjecanja," navodi se.

Vodstvo ABA lige je u svom priopćenju navelo kako je upoznato s incidetnom i poslalo je disciplinskog suca u Beograd, ali se ne osjeća nadležnim jer se incident dogodio izvan terena.

Crvena zvezda vodi sa 2-0 u seriji na tri pobjede. Treća utakmica na rasporedu je večeras od 20.30 u beogradskoj Areni gde je Partizan domaćin.

 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar argus1000
argus1000
21:13 19.05.2024.

Iiiiiii ii? Još nema izvanrednih vijesti?

Avatar Moodleen
Moodleen
22:12 19.05.2024.

Oprostite, nije skandal u bijelogradu, nego u RH, sa stalnim "bijelograđanjem"!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije