Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SAGE

Službeno: Hajduk ima novog predsjednika!

Miro Gabela/Hajduk.hr
25.04.2024.
u 08:51

Predstavljanje novog čelnika splitskog kluba bit će u podne na stadionu u Poljudu

Ivan Bilić novi je predsjednik Uprave HNK Hajduk, objavljeno je na službenoj stranici kluba. Ivan Bilić rođen je 19. listopada 1976. godine u Splitu, ekonomist je sa završenim studijem u Georgia State University, financijski savjetnik te privatni poduzetnik. 

Poslovnu karijeru započeo je u zagrebačkoj podružnici tvrtke Ernst & Young. Radio je još kao direktor financijskog kontrolinga u Addiko banci, Chief financial officer u Rimac automobilima, direktor u reviziji tvrtke Mazars Cinotti, direktor tvrtke Jumpin, a zatim osniva i vlastitu tvrtku za financijsko savjetovanje i pružanje konzultantskih usluga Eonea savjetovanje. 

Prije dolaska u Hajduk obnašao je funkciju predsjednika Uprave tvrtke Presoflex gradnja iz Požege. 

Radeći za tvrtke Ernst & Young i Mazars Cinotti bavio se vođenjem niza projekata nadzora UEFA-e, procesima licenciranja HNS-om i Nogometnom Federacijom BiH te nadzorom korištenja sredstava FIFA-e od HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kujttim
17:00 25.04.2024.

Kada budu počeli objavljivati podatke iz Prekršajne i Kaznene evidencije, broj dana koje je proveo po istražnim zatvorima, onda će ispasti da netko minira Hajduka.

GO
Gof33
16:25 25.04.2024.

Stručan za zaraditi novce, za sebe sigurno, a za druge ćemo vidjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije