Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO FERRARI

Stigla je potvrda o spektakularnom transferu u Formuli 1. Lewis Hamilton prelazi u legendarnu momčad

Lewis Hamilton File Photo
Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
01.02.2024.
u 20:26

Hamilton (39) je tek prošlog ljeta potpisao novi dvogodišnji ugovor s Mercedesom za sezone 2024. i 2025. Međutim, doznaje se da je njegov ugovor sadržavao klauzulu o prekidu nakon godinu dana, koju je Britanac odlučio aktivirati.

Lewis Hamilton napustit će Mercedes na kraju sezone 2024., potvrdila je momčad Formule 1. Očekuje se da će se sedmerostruki svjetski prvak pridružiti legendarnom talijanskom timu Ferrari za sezonu 2025. godine, prenosi BBC.

Hamilton (39) je tek prošlog ljeta potpisao novi dvogodišnji ugovor s Mercedesom za sezone 2024. i 2025. Međutim, doznaje se da je njegov ugovor sadržavao klauzulu o prekidu nakon godinu dana, koju je Britanac odlučio aktivirati. Vijest je nakon Mercedesa objavila i momčad Ferrarija.

 

 

Hamilton je zadnji naslov osvojio 2020. godine. Godinu kasnije je u zadnjoj utrci ostao bez titule, a onda je uslijedila dominacija Red Bulla i Maxa Verstappena. Prošlu sezonu je Hamilton u Mercedesu završio na trećem mjestu.

VEZANI ČLANCI:

Hamilton je zadnji naslov osvojio 2020. godine. Godinu kasnije je u zadnjoj utrci ostao bez titule, a onda je uslijedila dominacija Red Bulla i Maxa Verstappena. Prošlu sezonu je Hamilton u Mercedesu završio na trećem mjestu.

Inače, 'propeti konjić na vozačku titulu čeka od davne 2007. godine, a na konstruktorsku od 2008. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije