Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILI INCIDENT

Sudac na utakmici kod Zadra pogođen šakom u glavu! Utakmica prekinuta, liječnici uletjeli na teren

Nogometna lopta
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
13.05.2024.
u 13:34

Utakmica je snimana te će snimka utakmice biti naknadno dostavljena u Savez – stoji u izvještaju delegata

Sudac na utakmici zadarske županijske nogometne lige je fizički napadnut. Zemunik je gostovao u Pridrazi kod Hajduka i izgubio 5:3, a najbolji igrač gostiju, strijelac dva gola u 88. minuti šakom u glavu udario glavnog suca utakmice. 

– U 88. minuti igrač gostujuće ekipe br. 19 Tokić Patrik nakon pokazane opomene zbog prigovora udara glavnog suca Josipa Anića šakom u glavu. Nakon toga sudac je pokazao crveni karton igraču br. 19 Tokić Patriku te je odmah potom prekinuo susret (u 89. minuti). Nakon prekida utakmice sudac je zatražio liječničku pomoć. Utakmica je snimana te će snimka utakmice biti naknadno dostavljena u Savez – stoji u izvještaju delegata, a prenosi ga Zadarski list.

Policija nam nije potvrdila da im je napad i ozlijeđivanje suca prijavljeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije