Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći u HNL-u

Svi se pitaju što je Moufija nagnalo na čudan potez. Hajduk sve nade polaže u jedno natjecanje

storyeditor/2024-05-06/PXL_030424_112541472-1.jpg
07.05.2024.
u 08:00

Da bi ušao u skupinu, ovog po jačini trećeg nogometnog natjecanja u Europi, morat će Hajduk izbaciti tri kluba. Ako sama motivacija za igranjem europskih utakmica nije dovoljna, onda je tu financijska injekcija. Ulazak u Konferencijsku ligu klubovima će donijeti 3,17 milijuna eura.

Nakon završenog 33. kola HNL-a Hajduk je saznao svoju sudbinu. S naslovima se ove sezone već pozdravio, a sada je i matematički jasno kako će splitski klub završiti sezonu na trećem mjestu prvenstvene tablice i samim se time može već okrenuti novoj sezoni u kojoj će ponovno igrati u Europi. Sve nade polažu se u pohod na skupinu Konferencijske lige. Hajduk će startati u drugom kvalifikacijskom pretkolu KL-a, a trenutačno je poznato da će se prva utakmica te faze igrati 25. srpnja, dok će uzvrat biti na rasporedu tjedan dana kasnije.

GALERIJA Dinamo pobijedio Rijeku na Rujevici

storyeditor/2024-05-06/PXL_030424_112541472-1.jpg
1/80

Ždrijeb prvog i drugog pretkola Konferencijske lige na rasporedu je 19. lipnja. Da bi ušao u skupinu, ovog po jačini trećeg nogometnog natjecanja u Europi, morat će Hajduk izbaciti tri kluba. Ako sama motivacija za igranjem europskih utakmica nije dovoljna, onda je tu financijska injekcija. Ulazak u Konferencijsku ligu klubovima će donijeti 3,17 milijuna eura.

No, prije svega toga Splićane čeka razgovor u svlačionici i sabiranje dojmova i glava. Činjenica je da momčad igra sve lošije u zadnje vrijeme, posljednji poraz bio im je na Poljudu od Varaždina (0:1). Nakon toga, uslijedile su reakcije igrača koje tek valja protumačiti. Naime, Marokanac Fahd Moufi (28) obrisao je sve fotografije u dresu splitske momčadi s društvenih mreža. Bio je starter u tom susretu, odigrao je prvo poluvrijeme, a onda ga je u drugom zamijenio Ivan Perišić.

VEZANI ČLANCI:

Moufi je svoju povijest s Hajdukom izbrisao nedugo nakon što su mu bili čestitali rođendan koji je bio baš taj dan, 5. svibnja. Desni bek nakon svega se oglasio na storyju porukom:

– Tišina je za tebe bolja.

Dodajmo da je Moufi u Hajduk stigao 2023. godine, a ugovor ima do 2026. pa se svi pitaju što ga je nagnalo na ovakav potez i što on uopće znači.

Ključne riječi

Komentara 4

DE
Dex
10:00 07.05.2024.

Ovi su već i osvojili Konferencijsku ligu ....... a realno stanje je da su trebali razigravati sa Rudešom za ostanak u ligi

CI
Cigred
09:43 07.05.2024.

Bez brige, već od srpnja ove godine hajduk će opet biti prvak a to će trajati desetak kola a onda spust prema dnu tablice.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
09:20 07.05.2024.

Veliko, veliko iznenađenje da Hajduk nije prvak. Mnogo krivaca za to ima - ali svi su van Hajduka. Iako, nakon 5. kola sezone su se već sami slavili kao prvake....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije