Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN D NA MAKSIMIRU

Tisuće Boysa stižu na Maksimir: 'Suzdržite se od pirotehnike. Branimo Dinamo'

Zagreb: Maksimir je opet bio pun, užarena atmosfera dočekala je grčku momčad
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
10.03.2024.
u 10:30

"Apeliramo na sve koji danas budu prolazili u krugu stadiona da se suzdrže od ikakvih postupaka i ponašanja koji bi mogli skrenuti pozornost s događanja na Izbornoj skupštini Kluba", stoji u priopćenju Bad Blue Boysa

Na Maksimiru se u nedjelju od 12.00 sati odvijaju izbori za predsjednika Dinama. Kandidati za tu poziciju su Mirko Barišić, aktualni predsjednik koji se u 88. godini života bori za novi mandat te Velimir Zajec, igračka legenda kluba.  Nakon dominantne pobjede na izborima za Skupštinu, Zajecova lista "Dinamovo proljeće" je čvrsta i natječe se za novu poziciju, dok Barišić muku muči s osipanjem potpore.

Navijači su većinski uz novu opciju, a Bad Blue Boysi će svoju potporu doći pokazati i danas. Tisuće njih će se okupiti pod zapadom tribinom stadiona na Maksimiru kako bi dali podršku Zajecu, a tim su se povodom oglasili i na društvenim mrežama.

VIDEO 7 ključnih pitanja: Ovo je sve što trebate znati o predsjedničkim izborima u Dinamu

 "Nedjelja, 10. ožujka, 11:00h. Ispod zapadne tribine Maksimira. Preko 7.00 članova Dinama na demokratskim je izborima izabralo promjenu! 90 posto njih glasovalo je da žele Velimira Zajeca za predsjednika! Dajmo skupštinarima do znanja da su članovi rekli svoje. Obrani Dinamo - Dođi pred Maksimir", stoji na letku Bad Blue Boysa.

"Apeliramo na sve koji danas budu prolazili u krugu stadiona da se suzdrže od ikakvih postupaka i ponašanja koji bi mogli skrenuti pozornost s događanja na Izbornoj skupštini Kluba. Suzdržite od pirotehnike, neka sve prođe u najboljem redu. Dinamo Zagreb iznad svih", napisali su iz BBB-a na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:26 10.03.2024.

A sad promjena imena u NK Uličar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije