Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURE IVANKOVIĆ
Povratak na članak

Tko je novi trener Hajduka? Njegovo ime zavređuje pozornost, a posebno ga je hvalio i Jakirović

Novi trener Hajduka većinu je igračke i trenerske karijere proveo u Širokom Brijegu, a angažman na Poljudu tek mu je drugi posao glavnog trenera

Komentari 11

KU
Kujttim
07:27 11.04.2024.

Trener je potpuno nebitan u Hajduku. Sve dok igrači budu pozivani na isteku prvog poluvremena pod sjevernu tribinu, a morati će ići jer će im inače Torcida na poluvremenu ući u svlačionicu, do tada je trener potpuno nebitan. Hajduk će morati napraviti visoku i neprobojnu ogradu na sjevernoj tribini Poljuda, morati će napraviti kavez jer je Torcida prijetnja. Čeferin je jučer poslao jasnu poruku i sigurno neće dopustiti da se utakmice pod okriljem UEFA-e igraju u ovakvim okolnostima. I Dinamo ima sličan problem.

VL
KU
Kujttim
07:22 11.04.2024.

U Hajduku, a tako je već 113 godina, klub se vodi po brijačnicama i kafanama. Kao što je Meštar iz Vlog mista držao predavanja inženjeru Duji, na isti način danas navijači drže predavanja trenerima i igračima. U seriji Velo misto vjerno je oslikan mentalitet grada, i to je odlično. Problem je nastao krajem 80-tih i naročito početkom 90-tih prošlog ovog stoljeća kada se drastično povećao broj narkomana Splitu. Danas su droge toliko dostupne, alkohol isto, ti ljudi su kao djeca prošli barem 6 mjeseci treninga u tae kwon do klubovima, znaju jako i brzo udariti i rukom i nogom, izvrsno su organizirani, a droga i alkohol im poremeti razum. Mrze, nesretni su i frustrirani. Tako da trener nije problem, a ni igrači, nego način na koji navijači komuniciraju s klubom. Taj način "komunikacije" je - ja te tučem jer te volim.

VL
22
224
08:35 11.04.2024.

Mislim da Hajduk srlja iz greške u grešku. Nisam navijač Hajduka ali sam čovjek koji voli svaki hrvatski klub i stvarno mi je žao što su im napravili. Iskreno mislim da je Hajduk institucija i da kao takav treba angažirati trenera s karizmom i iskustvom. Uza svo poštovanje gospodina Ivankovića ali (zbog neiskustva i razvojnog puta) njegovo dovođenje je ni manje ni više nego ismijavanje institucije kao što je i što bi trebao biti, Hajduk.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:05 11.04.2024.

Mogli su uzeti pomoćnog trenera iz HNK Sloga- Uskoplje. Napunili su timove igračima koji su jako malo upotrebljivi. Žao mi je tog nekada slavnog kluba!

VL
KU
kublajkhan
08:03 11.04.2024.

Opet kreće dizanje u zvijezde pa veliki pad. Ako i je dobar, hajduk će ga potrošiti i ispljunuti

VL
JA
JapaRuda
07:44 11.04.2024.

Livaja s njim obriše pod

VL
Avatar CUBE
CUBE
10:28 11.04.2024.

Sviđa mi se što je već u prvom inervjuu najavio borbu za drugo mesto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.