Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD BOLJE RAZMISLIMO...

Urnebesna poruka teniskog asa: 'Što će Đokoviću trener? Pa njega može voditi i moja mačka, pobjeđivao bi'

Novak Đoković rastaje se od svog trenera Gorana Ivaniševića
Foto: Federico Pestellini
1/3
03.04.2024.
u 09:35

- Mislim da mu treba netko, ne želiš ići na "probnu vožnju" bez trenera prije Roland Garrosa i Wimbledona. Da sam ja Novak i dao sam osvojio toliko Grand Slamova, želio bih nekoga tko je dosljedan - rekao je Roddick

Čuveni američki tenisač Andy Roddick zadnji je tenisač uopće koji je bio na prvom mjestu svjetske rang-ljestvice prije velike ere u kojoj su na vrhu stolovali Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray ili Novak Đoković, članovi takozvane Velike četvorke svjetskog tenisa. Roddickova era na vrhu završila je 2003. godine, nakon što je tada osvojio US Open, jedini Grand Slam kojeg je uzeo u karijeri. Danas je u centar pažnje došao jednom izjavom na spomen Novaka Đokovića.

Podsjetimo, Đoković je prije nekoliko dana svijetu obznanio da prekida suradnju s Goranom Ivaniševićem. Proslavljeni hrvatski tenisač Novaka je vodio gotovo šest godina i s njime osvojio devet Grand Slam titula. Još uvijek je otvoreno pitanje tko će biti sljedeći Đokovićev trener, a nije poznato je li njegova suradnja sa sunarodnjakom Nenadom Zimonjićem postala stalna ili će surađivati samo do kraja aktualne sezone. Đoković se inače pod Zimonjićevim nadzorom sprema za nadolazeći zemljani Masters u Monte Carlu.

- To je već čudno postavljeno pitanje; da li mu je potreban trener? Mislim da bi ga moja mačka mogla trenirati i napraviti prilično dobar posao, vjerojatno bi dobili gomilu mečeva - rekao je Roddick i zapravo potencijalno dao odgovor na ključno pitanje. Je li Đokoviću, takvoj klasi pred kraj karijere potreban trener.

Tko će pobijediti u polufinalu Kupa?

- Mislim da mu treba netko, ne želiš ići na "probnu vožnju" bez trenera prije Roland Garrosa i Wimbledona. Da sam ja Novak i dao sam osvojio toliko Grand Slamova, želio bih nekoga tko je dosljedan i s kojim se ne bih osjećao kao da ga tek upoznajem. Dakle, moj um se automatski okreće Marianu Vajdi, jer to je čovjek koji je unutra i izgledna kao dosljedna polica osiguranja. I on je, više nego bilo tko drugi, pomogao da se Novak razvije i pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspjehe - napisao je Roddick.

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
09:51 03.04.2024.

Hteo sam Đokana u političkim vodama da privuče turske ulagače gde bi verujem bio veoma uspešana ali kako krv nije voda kaže ne želi da se cenka svojim osećajima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije