Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNA SCENA

VIDEO Brat Nikole Jokića izazvao kaos na tribinama, udario navijača šakom u bradu

Screenshot: X.com
23.04.2024.
u 17:21

Strahinja Jokić, stariji brat Nikole ušao je u raspravu s jednim navijačem, a onda je krenuo prema njemu u pokušaju da ga udari nogom. Nije uspio, ali pogodio ga je šakom u bradu

Košarkaši Denver Nuggetsa imaju prednost od 2:0 protiv Los Angeles Lakersa nakon prve dvije utakmice doigravanja u Zapadnoj Konferenciji NBA lige. Aktualni branitelji naslova dva su puta u svojoj Ball Areni nadigrali LeBrona Jamesa i društvo te tako maksimalno iskoristili početnu prednost domaćeg parketa u seriji na četiri pobjede.

Za vrijeme dok je Nikola Jokić, ponajbolji svjetski košarkaš u redovima Denvera izluđivao obranu Lakersa i postigao novi triple-double učinak, nerede su na tribinama radila njegova braća. Na jednoj snimci koja se pojavila na društvenoj mreži X jasno se vide braća Nikole Jokića kako ulaze u fizički obračun s jednim navijačem. Ne zna se je li riječ o navijaču Nuggetsa ili Lakersa, ali se zna da su u njoj sudjelovali članovi Jokićeve obitelji.

Strahinja Jokić, stariji brat Nikole ušao je u raspravu s jednim navijačem, a onda je krenuo prema njemu u pokušaju da ga udari nogom. Nije uspio, ali pogodio ga je šakom u bradu. U to je skočio drugi brat, Nemanja Jokić i pokušao smiriti Strahinju u situaciji kojoj su svjedočili i supruga Nikole Jokića Natalija i dvogodišnja kćerkica Ognjena.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Pericabad2
08:38 24.04.2024.

Seljacizam

NE
Nenad54321
22:30 23.04.2024.

Šta reć osim divljaci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije