Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nije gotovo?

VIDEO Nastavak sapunice: Pique tajno posjetio Shakiru?! Pjesma je napravila preokret

Madrid: Poznati s tribina pratili finale Davis Cupa
Sergio Rodriguez
07.11.2022.
u 21:32

Jedan od najpoznatijih parova objavili su razvod braka, ali na pomolu je novi preokret.

Sapunica oko razvoda umirovljenog nogometaša Gerarda Piquea i Shakire, sudeći po pisanju španjolskih i argentinskih medija, dobila je novu dimenziju.

Svježi 'umirovljenik' i kolumbijska pevačica ljetos su šokirali svijet kada su odlučili da se razvedu posle 13 godina braka. Nakon toga je u javnost izašlo dosta 'prljavog rublja', a ostaje sporno i pitanje brakorazvodne parnice, pogotovo pitanje kome će pripasti djeca.

Međutim, španjolska Marca piše da je na pomolu veliki preokret. Shakira je nedavno objavila pjesmu 'Monotonija' za koju mnogi smatraju da govori upravo o odnosu sa Piqueom.

 

 

Marca sada javlja da je Pique prošlog tjedna tajno posjetio Shakiru. Povod za neočekivanu posjetu je bio taj što je želio da bude uz nju s obzirom da joj je otac teško bolestan.

Po odlasku od bolesnog oca, Gerard je krenuo kući, a kolumbijska pjevačica je krenula za njegovim automobilom kako bi ga zamolila da još bude uz nju u teškim trenucima. Ostaje za vidjeti hoće li uspjeti zakopati ratne sjekire i pomiriti se. 

Standings provided by Sofascore

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije