Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA RIVI

VIDEO Ovako su Boysi Splićanima priredili šokantno jutro. Detalji nevjerojatne zgode na Rivi

Dinamo Zvučnik
Foto: VL
1/5
30.03.2024.
u 14:27

Nije ovo jedina priredba zagrebačkih navijača u Splitu. Jednom su na katedralu Svetog Duje objesili Dinamovu zastavu, a prije nekoliko su godina Rivu ogrnuli u plavo dimnim bombama

Dinamo i Hajduk susreću se u derbiju 28. kola Hrvatske nogometne lige. Najveći derbi domaćeg nogometa ovoga se puta igra pred punim tribinama splitskog stadiona Poljud. Splitski će navijači u velikom broju doći podržati svoj klub koji je trenutačno drugoplasirani u nikad napetijoj borbi za naslov koji čeka gotovo dva desetljeća.

S druge strane su vjerni navijači Dinama koji su plave došli podržati i na obalu Jadrana. Kad su već bili u gradu, odlučili su posegnuti za desetljećima drugom tradicijom i domaćim navijačima prirediti pravu smicalicu. Na Rivi je bio miran i sunčan dan, prolaznici i navijači išli su svojim poslom, a zatim ih je šokirao zvuk koji se prolomio srcem grada.

VIDEO Splitskom rivom orile se Dinamove pjesme. Navijači i prolaznici u šoku

Naime, Bad Blue Boysi su na sav glas pustili Dinamovu himnu. Navijači domaćeg kluba žurno su tražili od kuda dolazi zvuk. Mislili su da je riječ o mobitelu ili da pjesma dopire s nekog od brodova. U potrazi je proteklo više od pola sata, a centar Splita bio je ogrnut taktovima himne njihovog najvećeg rivala.

VEZANI ČLANCI:

Naposljetku se društvenim mrežama proširila snimka koja otkriva što se dogodilo. Navijači Dinama organizirali su se i unajmili stan. U njega su stavili veliki, 800 eura vrijedan zvučnik pa otvorili prozor. Kada su shvatili da pjesma dolazi iz stana, nisu mogli ući u njega. Nije ovo jedina priredba zagrebačkih navijača u Splitu. Jednom su na katedralu Svetog Duje objesili Dinamovu zastavu, a prije nekoliko su godina Rivu ogrnuli u plavo dimnim bombama.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Dinamo Zvučnik
1/45

Komentara 13

Avatar spirit80
spirit80
16:03 30.03.2024.

Volim te Dinamo.

LL
lijepa_li si
14:45 30.03.2024.

...razdilit ih triba da ih manje ima, tad će reć svima, nisu tu ni bil.... nećete niste niprije!

Avatar IvanR
IvanR
16:21 30.03.2024.

Hrvatska repka iznad svega !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije