Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6. GOL SEZONE

VIDEO Pašalić zabio za prolaz u finale Kupa, pogledajte pogodak vatrenog za veliku pobjedu

Europa League - Quarter Final - First Leg - Liverpool v Atalanta
Lee Smith/REUTERS
24.04.2024.
u 23:16

U finalu će Atalanta igrati protiv Juventusa, 15. svibnja na rimskom Olimpicu

Nogometaši Atalante plasirali su se u finale talijanskog Kupa nakon što su na domaćem terenu u Bergamu pobijedili Fiorentinu 4-1 i time nadoknadili 0-1 iz prvog susreta.

Već u osmoj minuti Atalanta je izbrisala minus iz Firence nakon što je Koopmeiners pogodio za 1-0. Gosti iz Firence su početkom drugog poluvremena ostali s igračem manje nakon isključenja Milenkovića, ali su unatoč tome izjednačili golom Martineza Quarte u 68. minuti.

U završnici je uslijedio žestoki nalet Atalante koja je brojčanu prednost materijalizirala s tri gola. U 75. minuti je Scamacca pogodio za 2-1, potom je Lookman u 94. bio strijelac za 3-1, a sve je zaključio Mario Pašalić. U 98. minuti hrvatski reprezentativac je golom okrunio domaći kontranapad tako što je prebacio suparničkog vratara i postavio konačnih 4-1. Pašalić je u igru ušao u 70. minuti. Pašaliću je to bio ukupno šesti gol ove sezone. Četiri je dao u Serie A, a jedan u Europskoj ligi.

U finalu će Atalanta igrati protiv Juventusa, 15. svibnja na rimskom Olimpicu.

GOL PAŠALIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 2

ZT
ztrecic
11:32 25.04.2024.

Pasalic je zabio totalno nevazan gol kad je sve vec bilo rijeseno. Naslov je napisan tako samo da privuce klik. Inace i Pasalic u nizu plejade hrvatskih internacionlaca je u jakom opadanju forme i sjena nekadasnjeg igraca

XY
XYZ52
14:41 25.04.2024.

ztrecic. Gdje si te "mudre" zakljucke pokupio o Pasalicevom jakom opadanju forme itd. On ima samo 30 godina i igra vise nego dobro, za razliku od naseg Luke koji sa svojih 38 i kusur godina jos uvijek misli da jee nezamjenljiv. Real ga stavlja u tim vise iz obzira, nego sto on njima treba. Tko je to u reprezentaciji Hrvatske bolji od Pasalica na poziciji "ofenzivni vezni" i da zna dati gol? Da to mozda nije Kovacic i slicni manekeni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije