Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEŠNI PRIZORI

VIDEO Rakun upao na utakmicu! Osoblje ga je hvatalo po terenu, a publika za njega navijala

Rakun MLS
screenshot X
16.05.2024.
u 19:15

"Rakun Raquinho proveo je večeras 161 sekundu na terenu, što je rekord za rakune u povijesti MLS-a", šali su se u MLS-u

Philadelphia Union izgubila je utakmicu protiv New York Cityja rezulatom 2:1. Ipak, više pozornosti od samoga susreta privukao je nečekivani posjetitelj koji je zabavio čak 18 tisuća navijača prisutnih na Subaru Parku. U 20. minuti susreta na travnjak je dotrčao rakun, a utakmica je morala biti privremeno prekinuta.

Nogometaši su ostali zatečeni kada su na terenu vidjeli rakuna. Dok je osoblje pokušalo uhvatiti životinju i odnijeti je sa igrališta, navijači su se očigledno dobro zabavljali. Štoviše, navijali su i skandirali rakunu koji je osoblju bježao nekoliko minuta.

Kada su ga konačno uspjeli uhvatiti utakmica je nastavljena. Nakon susreta Philadelphia je objavila kako je rakun pušten u svoje prirdono stanište. "Rakun Raquinho proveo je večeras 161 sekundu na terenu, što je rekord za rakune u povijesti MLS-a", šali su se u MLS-u. 

Philadelphia je trenutačno s 14 bodova na 18. mjestu tablice MLS-a. New York City je devetoplasirana momčad prvenstva s 20 bodova. Na čelu je Inter Miami, klub u suvlasništvu Davida Beckhama za kojeg nastupaju Lionel Messi, Luis Suarez, Jordi Alba i Sergio Busquets.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Rakun MLS
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije