Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMSKA LIGA

VIDEO Vatreni zabio predivan u pobjedi Feyenoorda! Pogledajte ovu majstoriju

Champions League - Group E - Celtic v Feyenoord
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.04.2024.
u 01:00

Luka Ivanušec je igrao do 85. minute za Feyenoord koji je ovom pobjedom zadržao barem teoretske izglede za osvajanjem naslova, sada ima 75 bodova, odnosno devet manje od vodećeg PSV-a iz Eindhovena

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Ivanušec bio je strijelac za Feyenoord u 3-1 (2-1) gostujućoj pobjedi protiv Go Ahead Eaglesa u susretu 31. kola nizozemskog prvenstva. Ivanušec je preciznim prizemnim udarcem u 33. minuti povećao prednost svoje momčadi na 2-0, a upravo je on bio najzaslužniji i za prvi gol na utakmici sedam minuta ranije.

Naime, u 26. minuti Ivanušec je pucao s vrha kaznenog prostora, lopta je pogodila gredu od koje se odbila u leđa domaćeg vratara De Langea i završila u mreži.  Taj je pogodak pripisan De Langeu kao autogol, ali sedam minuta potom Ivanušec je pucao praktički s istog mjesta i pogodio sam donji desni kut nemoćnog vratara. Krajem prvog dijela Edvardsen je smanjio na 2-1 da bi Ueda u 69. zabio za konačnih 3-1. Snimku Ivanušecovog gola možete pogledati OVDJE.

Ivanušec je igrao do 85. minute za Feyenoord koji je ovom pobjedom zadržao barem teoretske izglede za osvajanjem naslova, sada ima 75 bodova, odnosno devet manje od vodećeg PSV-a iz Eindhovena koji je ranije u četvrtak s čak 8-0 kao gost nadigrao Heerenveen. PSV-u stoga u posljednja tri kola treba samo bod kako bi osigurao naslov.

VIDEO Dominik Livaković u velikom problemu. Treba li ovo zabrinuti Dalića? 'Navijači su mu okrenuli leđa'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije